EKOM trojni hišni filter za vodo EKO TRIPLEX ¾" (84192)

Blagovna znamka: EKOM

Šifra izdelka: 84192

 • - 10%

 • Razdeljena cena

Dobava: do 10 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

228,14 € (cena z 22% DDV)

205,33 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 22,81 € (10%)

ali
6x 34,86 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 17,73 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 12,03 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 205 točk (1,37 €).

Opis

Trojni hišni filter za vodo EKO TRIPLEX

Trojni hišni filter EKO TRIPLEX je idealna rešitev za obdelavo vode pri vhodu v objekt in ga lahko namestite neposredno za merilcem porabe vode v stanovanjski hiši ali stanovanju. Omogoča filtracijo pitne vode, zaščito za pipe, tuš, wc-kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in ostale hišne naprave.

OPIS:

V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 60 μm in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za povratno izpiranje trdnih delcev v vodi. S tem se podaljša življenjska doba mehanskega vložka filtra, hkrati pa se zmanjšajo stroški vzdrževanja filtra. Mehanski vložek filtra zadrži v vodi vse trdne delce, ki so večji od 60 μm. Magnetni nevtrlizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščiti pred vodnim kamnom in feromagnetnimi delci v vodi.

V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra s 25 μm filtracijo, ki preprečuje vstop vsem trdnim delcem v vodi, večjim od 25 μm. Priporočena menjava vložkov je od šest do dvanajst mesecev.

V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 5 μm, ki je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom insekticidom, izboljša vonj in okus vode, hkrati pa zadrži vse trdne delce večje od 5 mikronov. Priporočena menjava vložkov je od šest do dvanajst mesecev.

Obseg dobave:

 • ključ filtra
 • stenski nosilec filtra
 • vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Tehnični podatki:

 • Višina: 405 mm
 • Dolžina: 405 mm
 • Širina (z nosilcem): 155 mm
 • Priključek: 19,05 mm (3/4'')
 • Max. delovna temperatura: 30° C
 • Max. delovni tlak: 7 barov
 • Tesnenje: z o-ringi

Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti s teflonom. Vgradnja naj bo izvedena v obhodnem vodu (by-pass). Obvezna je uporaba gibljivih cevi!

Dodatne informacije

Blagovna znamka EKOM
EAN 3830017084192

Ocene

Napisali boste oceno za: EKOM trojni hišni filter za vodo EKO TRIPLEX ¾" (84192)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven EKOM trojni hišni filter za vodo EKO TRIPLEX ¾" (84192) priporočamo tudi: