THERMOR električni konvektor Soprano Sense 1500 W

Blagovna znamka: Thermor

Šifra izdelka: Evidence2Elec1500

  • Na zalogi
  • Razdeljena cena

Dobava: Na zalogi Naročila oddana do 12h bomo odpremili v tekočem delovnem dnevu.

168,99 € (cena z 22% DDV)

156,79 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 12,20 € (7%)

ali
3x 52,94 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 26,70 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 13,58 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 156 točk (1,04 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

Električno ogrevanje je zanesljiva in udobna rešitev za vsak prostor. Postavitev ogrevalnega sistema ne zahteva dodatnih stroškov za instalacijo. Tako za novogradnje kot za adaptacije je sistem ogrevanja z električnimi konvektorji najbolj ekonomična odločitev. Konvektor nudi udobno, hitro in učinkovito gretje, enostavno uporabo in majhno porabo električne energije ter prijaznost tako do uporabnika kot do okolja. Konvektor odlikujejo elegantna oblika, tiho delovanje, nizka poraba energije, odlična kakovost in izdelava pod strogim nadzorom in nenehnimi vlaganji v inovacije in izboljšave.

Konvektor je zaščiten je pred vodnimi kapljicami in je primeren tudi za vgradnjo v kopalnico. Na voljo so konvektorji moči od 1000 do 2000 W.

Soprano Sense z elektronskim termostatom s tedenskim časovnikom ter zaznavanjem svetlobe in prisotnosti omogoča natančen nadzor nad temperaturo prostora in zagotovitavlja maksimalno udobje in varčevanje z energijo.

Učinkovita regulacija:
Soprano Sense s svojim regulatorjem nudi uporabniku izjemno natančno nastavitev ogrevanja in s tem maksimalno zmanjšanje porabe energije. Tedenska programska ura omogoča izbiro intervalov udobnega ali ekonomičnega režima ogrevanja za vsak dan v tednu posebej ali v načinu teden/vikend. Na izbiro so tovarniško nastavljeni programi, katere je moč prilagoditi, ali pa sestaviti povsem svoj urnik ogrevanja.
Senzor gibanja zaznava prisotnost ljudi v prostoru in samodejno prilagaja moč ogrevanja glede na to, ali je kdo v prostoru ali ne.

Tehnične lastnosti:
Moč: 1500 W
Dimenzije  V x Š x G: 461 x 686,9 x 92 mm
Ogrevalna površina: 12-18 m2

Garancija traja 5 let.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Thermor
Teža (kg) 7.1000
Širina radiatorja 687 mm
Višina radiatorja 461 mm
Delovanje radiatorja Električno
Globina (mm) 92
Moč 1500 W

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: THERMOR električni konvektor Soprano Sense 1500 W

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven THERMOR električni konvektor Soprano Sense 1500 W priporočamo tudi: