ETA kuhinjski robot Gratus Kalibro [ETA 0038 90010]

Koda izdelka: ETA-ETA003890010
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 519.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 02.05.2024

Opis

Večji, močnejši in s popolno opremo - Eta kuhinjski robot Kalibro.

Zelo močan 1500 W motor s stabilizatorjem ohranja nastavljeno hitrost tudi pri močnih obremenitvah in tako se robot ETA Gratus Kalibro prilega v vlogo zanesljivega partnerja za ustvarjanje različnih jedi od omak, prek testa do polnjenja klobas. Trdna kovinska zasnova zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dobro stabilnost med delovanjem.

Osnovna oprema robota ima funkcije, kot so stepanje, mešanje, gnetenje, mešanje, naribati ( mletje , rezanje, trganje), mletje mesa, polnjenje klobas, ustvarjanje mesnih cevk Kebbe, strojne sladice in nenazadnje sekanje, drobljenje in mešanje sestavin na zelo fina konsistenca.

Planetarni sistem za mešanje za boljšo in bolj sistematično obdelavo vsebine posode in stalen nadzor hitrosti za izbrano hitrost in intenzivnost obdelave surovin sta le delček dolgega seznama spretnosti živilskega predelovalca Gratus Kalibro. Calibro se ponaša tudi s funkcijo PULSE za največjo hitrost, desetminutnim merilnikom časa, ki mu sledi samodejno zapiranje in zvočna signalizacija, poseben kavelj brez glutena z nastavljivo višino, ki zagotavlja zelo dobro brisanje sestavin s sten sklede in zahvaljujoč temu se testo brez glutena dobro gnete.

Ima jasen LCD zaslon s kazalnikom hitrosti, moči in časa. Svetlobni signal kaže, da je dosežena največja dovoljena obremenitev robota. Zahvaljujoč prozornemu pokrovu posode z luknjo lahko dodajate sestavine med tekom. Vse nastavke lahko prilagodite na optimalno višino, tako da boste dosegli odlične rezultate tudi pri delu z manjšo količino surovin. Mlin za meso s tlačno ploščo je opremljen s tesnilom, ki preprečuje, da bi sok tekel v notranje dele rokovalnega nihala.

Sestavljanje robota in delovnih nastavkov je zelo hitro, upravljanje je uporabniku prijazno, vzdrževanje pa enostavno. Vsi nekovinski deli se lahko pomivajo v pomivalnem stroju.

Robot je opremljen z varnostno termično varovalko, ki se aktivira, ko je stroj preobremenjen, s čimer ščiti motor pred uničenjem. Opremljen je tudi s protizdrsnimi nogami za večjo stabilnost in varnostnim sistemom nihajne roke, ki omogoča enostavno zamenjavo delovnih nastavkov, vključuje varnostno ključavnico pred nenamernim spuščanjem v zloženem položaju in tudi olajša rokovanje, zahvaljujoč ključavnici za zaklepanje tudi v zloženem položaju.

Oprema:

  • Posoda iz nerjavečega jekla velike prostornine s prostornino 6,7 l, ki zmore do 2,5 kg testa, vključno s prozornim pokrovom
  • Kavelj za gnetenje, kavelj za testo brez glutena
  • Moka, mešalnik, flexi bucka idealna za kreme in lahka testa
  • Tipka za enostavno nastavitev optimalne višine nastavkov v posodi
  • Stekleni mešalnik s prostornino 1,4 l, ki ne vpija vonjav in barv mešane hrane
  • Rammer za premikanje večjih kosov surovin v prostor za rezanje nožev in sprostitveni ključ
  • Nastavek za rešetke s 6 diski z zašcitnim ohišjem + menjalnik za zagotavljanje optimalne hitrosti
  • Stroj za mletje mesa s premerom 62 mm (4 velikosti mletnih plošc za fino, srednje grobo in zelo grobo mletje, nastavek za izdelavo klobas, nastavek za proizvodnjo Kebbe, izdelovalec sladkarij, klepar, košara, sprostitveni ključ in čistilno orodje)
  • Sekalnik za hrano, ki reže, zdrobi in meša surovine do zelo fine konsistence, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu, posebej oblikovanemu štirinožnemu nožu. Njegova plastična delovna posoda ima prostornino 420 ml in je opremljena s silikonskim tesnilom, ki odlicno preprecuje uhajanje tekocin

Tehnični podatki:

  • Prostornina glavne posode: 6.7 l
  • Krmiljenje: mehanski gumbi
  • Število hitrosti: 8
  • Brezstopenjska nastavitev hitrosti
  • Tipka za pulzanje
  • Planetarni mešalni sistem
  • Moč: 1500 W
  • Material posode: nerjaveče jeklo

Garancija: 2 leti (možnost podaljšanja garanacije na 10 let - velja samo na motor robota - z REGISTRACIJO izdelka)

Globina (mm): 400
Višina (mm): 400
Širina (mm): 590
EAN: 8590393250332
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ETA kuhinjski robot Gratus Kalibro [ETA 0038 90010]

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna