ETA namizni mešalnik Activmix Premium [ETA 2103 90000]

Koda izdelka: ETA-ETA210390000
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 46.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 09.04.2024

Opis

Trpežna izvedba priljubljenega športnega mešalnika za smoothije iz nerjavečega jekla z vrhunsko opremo.To je namizni mešalnik ETA Activmix Premium z močjo 350 W. Pripravi različne vrste sadnih napitkov, smoothijev, proteinskih fitnes napitkov, hrane za športnike pa tudi mlečne koktejle in osvežilne mešane alkoholne ter brezalkoholne pijače.

Zlahka zdrobi led za pripravo ledene kave in drobljenega ledu. Prav bo prišel tudi pri peki na žaru za pripravo prelivov, salsa omak, pa tudi sadnih prigrizkov in marmelad. Njegovo široko uporabnost boste lahko izkoristili ne le med športom, ampak tudi v vročih poletnih dneh, ob peki na žaru in drugih skupnih trenutkih s prijatelji. MIX and GOActivmix je namenjen predvsem tistim, ki živijo aktivno življenje in želijo kvaliteten pripomoček za njegovo popestritev. Je zelo praktičen.  S seboj ga lahko vzamete kamorkoli, kar celega ali pa samo priložene stekleničke. Primeren je za športne dejavnosti, za v službo, šolo pa tudi za na potovanja. Slim dizajn steklenice je oblikovan tako, da se prilega dlani in hkrati v integrirana držala za kozarce ali vrata vašega avtomobila oziroma hladilnika.

Ta steklenička je hkrati tudi mešalna posoda. Stekleničko napolnite, enostavno namestite mešalni nož in postavite na motor. Po pripravi napitka stekleničko odstranite, odvijte nož in ga zamenjajte s praktičnim tesnilnim pokrovom z ustnikom za pitje. Priprava napitkov je enostavna in zelo hitra. Mešalnik zmore do 19.000 obratov na minuto. Ce boste hoteli obdelati večjo količino sestavin, je ta model opremljen tudi s klasično stekleno mešalno posodo. Poleg velike 0,6l steklenicke boste z mešalnikom prejeli še eno manjšo steklenicko s prostornino 0,4 l in stekleno posodo s prostornino 1 l za obdelavo večje količine sestavin. Obe steklenicki sta izdelani iz visoko odpornega Tritana. Ta nima vonja niti okusa in je zdravju neškodljiv. Velika posoda je izdelana iz visoko odpornega stekla. Priložen je tudi en velik ovitek iz neoprena za ohranjanje temperature napitkov v 0,6l steklenicki. Ta vam bo prišel prav predvsem v poletnih mesecih.

Tehnični podatki:

  • Moč: 350 W
  • Hitrost: 19.000 obratov/min
  • Teža: 1100g
  • Prostornina mešalne posode: 1 L
  • Število hitrosti: 1
  • Material posode: Tritan
  • Glasnost: 85 dB(A)

Garancija: 2 leti

Globina (mm): 220
Višina (mm): 355
Širina (mm): 160
EAN: 8590393254361
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ETA namizni mešalnik Activmix Premium [ETA 2103 90000]

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna