FENIX plošče za suhogradnjo za nad grelno folijo H-P7

Blagovna znamka: Fenix

Šifra izdelka: plošče_H-P7

  • - 15%

  • Razdeljena cena

Dobava: do 10 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

104,79 € (cena z 22% DDV)

89,07 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 15,72 € (15%)

ali
3x 30,01 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 15,14 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 89 točk (0,59 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

FENIX plošče za suhogradnjo za nad grelno folijo so namenjene za uporabo v primeru namestitve ES ogrevalne talne folije pod tekstilno ali PVC talno oblogo. Običajno to izvajamo na mestih kjer napajalnih vodnikov ni več možno vgraditi v estrih ali ob zamenjavi talne obloge. Mehke talne obloge (tapison, itison, pvc ipd) ne moremo lepiti na ES ogrevalno folijo, zato položimo med talno oblogo in ES grelno folijo H-P7 plošče. Te imajo zelo dobro toplotno prevodnost in hkrati zahtevano togost, da lahko nanje nalepimo talno oblogo. H-P7 talne plošče odlikuje popolnoma suhi način vgradnje, pri čemer se nivo tal dvigne le za 7-8 mm.

Na vsako ploščo je nanešena tanka plast lepila. Plošče so tako položene in zlepljene iz dveh smeri, posledično spoji niso vidni skozi talno oblogo. Po končanem polaganju je takšna konstrukcija kompaktna ter pripravljena na lepljenje talne obloge.               

Plošče za suhogradnjo za nad grelno folijo pod preprogami ali PVC talnimi oblogami.

Tehnični podatki:

  • Dimenzije: 0,6 x 1,2 m
  • ''Gostota'': 770 kg/m3
  • Toplotna prevodnost: 0,15 W/mK
  • 4x plošče debeline 4 mm in 4x plošče 3 mm
  • Pokrivna površina: 2,88 m2
  • Teža paketa: 16,9 kg

Paket vsebuje 8 plošč: štiri 3 mm osnovne plošče in štiri 4 mm zgornje plošče.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Fenix
Teža (kg) 16.9000

Ocene

Napisali boste oceno za: FENIX plošče za suhogradnjo za nad grelno folijo H-P7

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena