FERNOX magnetni filter TF1 (3/4”)

Blagovna znamka: Fernox

Šifra izdelka: 59916

  • - 35%

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

189,10 € (cena z 22% DDV)

123,22 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 65,88 € (35%)

ali
3x 41,48 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 20,92 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 10,64 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 123 točk (0,82 €).

Opis

Hidrociklonski magnetni linearni filter.

Posebno delovanje; odstrani vsa magnetna in nemagnetna onesnažila.

TF1 lahko namestimo na vodoravne ali navpične cevi Služi kot odprtina za doziranje preparatov linije Fernox “F”” Očistimo ga le v nekaj sekundah, brez odstranitve in demontaže filtra.

Ne maši ali blokira pretoka.

Priloženi so vsi potrebni ventili in priključki niso zahtevani.

Tehnične lastnosti:

• Maksimalna temperatura 125°C

• Maksimalni obratovalni tlak 3 bar

• Maksimalni pretok 50 L/min

• Magnetna moč Neodium magneta od 9000 gaussov

• Izdelan iz s steklenimi vlakni ojačenega najlona

• Proizveden v Združenem Kraljestvu

• Priloženi so ventili, ki jih dobavlja družba Cimberio Spa

Uporaba izdelka

Fernox Total Filter TF1 je revolucionarni linearni filter, ki je kombinacija ustrezno razvitih magnetnih sklopov s hidrociklonskim učinkom. Filter je namenjen temu, da vodo v sistemu očisti od magnetnih in nemagnetnih onesnažil, ki jih varno zadrži znotraj filtra.

Namestitev

Fernox Total Filter TF1 namestimo neposredno na cevi 3/4'' in 1'' z v kompletu priloženimi priključki. Napravo lahko namestimo vodoravno ali navpično. Filter je zasnovan tako, da ga lahko namestimo na že obstoječo cev, ob nivoju stene.

Namestitev na navpično cev

• Izmerite in odstranite del cevi, kamor bo nameščen Fernox Total Filter TF1. Priložene ventilne priključke povežite na cevi.
• Fernox Total Filter TF1 priključite na ventilne priključke.

Namestitev na vodoravno cev

• Obrnite O-obroč, ki je nameščen na vhodni/izhodni priključni odprtini ter ga nadomestite s TF1 kompletu priloženim rumenim O-obročem.
• Priloženi distančnik postavite med osrednji del naprave in vhodno/izhodno priključno odprtino.

Embalaža, rokovanje in skladiščenje

Vsaka naprava je embalirana v posamezno enoto, ki vsebuje vse priključke in podrobna navodila. Ob naročanju izdelka vas prosimo, da navedete mero željenega priključka (3/4” ali 1”). Posebni pogoji skladiščenja niso zahtevani.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Fernox

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: FERNOX magnetni filter TF1 (3/4”)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena