Folija za talno gretje FILM-12

Blagovna znamka: Raffaello

Šifra izdelka: FILM12

  • Na zalogi
  • Razdeljena cena

Dobava: Na zalogi Izdelek ja na zalogi v centralnem sklkadišu.Odpremljen bo v naslednjih delovnih dneh.

58,56 € (cena z 22% DDV)
ali
3x 19,89 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 10,03 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 58 točk (0,39 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

Prodaja se na tekoči meter širine 30cm. (Količina 1 pomeni dolžino 1m)

Folija za talno gretje Film-12 je inovativna rešitev električnega ogrevanja do 12V.Sevalni ogrevalni sistem ne povzroča kroženja zraka in tako ne povzroča kroženja prahu in pršic. VAREN ogrevalni sisitem, testiran v najbolj ekstremnih okoliščinah. Toplota se ustvarja pri tleh, na površini s katero smo v stiku, kar nam daje prijeten občutek toplote tudi ob nižjih temperaturah, ki se poznajo pri prihranku energije.

Folija za talno gretje Film-12 je opremljena z oznakami GOST, UL in CE in ne ustvarja elektromagnetnih polj in emisij škodljivih snovi. Primerna za vse vrste plavajočega poda.

Enostavna montaža, pri čemer je potrebna najprej namestitev sloja izolacije visoke gostote (tip XPS), na katero se nato namesti grelna folija FILM-12. Različni trakovi morajo biti preko kablov med seboj pravilno električno povezani in ustrezno zaščiteni s posebnim trakom (vsi dodatki so na voljo na naši spletni strani).

Visokotemperaturno grelno folijo FILM-12 se poveže s termostatom, ki preko zunanjega tipala uravnava temperaturo okolja. Grelno folijo FILM-12 je mogoče namestiti tudi na stropu ali steni pod plastjo mavčnih plošč.

POMNI:Grelno folijo lahko namestimo tudi pod keramične ploščice. V tem primeru, moramo nad grelno folijo najprej položiti plast estriha (max 8mm), pri čemer moramo najprej preko folije položiti mrežico iz steklenih vlaken, ki jo moramo, na mestih, kjer ni grelne folije, pritrditi v tlak.

Koliko grelne folije Film-12 je potrebne za ogrevanje ene sobe? Odvisno od energijskega razreda objekta. Po navadi se prekrije 40-50% površine pri objektih energijskega razreda A, pa vse tja do 80% površine pri objektih energijskega razreda G. Namestitev je zelo enostavna in jo lahko opravi skoraj vsakdo.

Grelna folija FILM-12 je PET-folija, na katero so natisnjeni trakovi ogljika, ki, ko so izpostavljeni električnemu toku, ustvarjajo toploto, ki ogreva prostor. Povezave med temi različnimi trakovi so izdelane iz tankih bakrenih elektrod, ki so na stikih zaščitene s tanko plastjo srebra. Skupna debelina grelne folije znaša samo 0,338 mm, širina pa 30 cm, kar omogoča neverjetno vsestransko možnost uporabe.

Garancija: 5 let

Moč: 200W/m² oz. 65W/m
Poraba: 0,22kWh/m²
Strošek: 0,03€/h (pri ceni kWh 0,12€)
Napetost: 12V
Debelina: 0,338mm
Delovna temperatura: 45-50°C
Najvišja temperatura: 50-60°C
Trakove je mogoče razrezati na 50cm

Največja možna dolžina posameznega grelnega traku je 2,5m

Teža: 0,520kg/m²

Dodatne informacije

Blagovna znamka Raffaello
Teža (kg) 0.1000
Širina (mm) 300
Višina (mm) 0,338

Ocene

Napisali boste oceno za: Folija za talno gretje FILM-12

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena