Folija za talno gretje FILM-50S

Blagovna znamka: Raffaello

Šifra izdelka: FILM50S

  • Na zalogi

Dobava: Na zalogi Naročila oddana do 12h bomo odpremili v tekočem delovnem dnevu.

29,28 € (cena z 22% DDV)
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 29 točk (0,19 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

Prodaja se na tekoči meter širine 50cm. (Količina 1 pomeni dolžino 1m)

Folija za talno gretje FILM-50S je inovativna rešitev električnega talnega ogrevanja, ki se ponaša s hitrim delovanjem in nizko porabo energije. Sevalni ogrevalni sistem ne povzroča kroženja zraka in tako ne povzroča kroženja prahu in pršic. VAREN ogrevalni sisitem, testiran v najbolj ekstremnih okoliščinah. Toplota se ustvarja pri tleh, na površini s katero smo v stiku, kar nam daje prijeten občutek toplote tudi ob nižjih temperaturah, ki se poznajo pri prihranku energije. Folija za talno gretje FILM-50S je opremljena z oznakami GOST, UL, ISO9001 in CE in ne ustvarja elektromagnetnih polj in emisij škodljivih snovi.

Primerna za vse vrste plavajočega poda.

Enostavna montaža, pri čemer je potrebna najprej namestitev sloja izolacije visoke gostote (tip XPS), na katero se nato namesti grelna folija FILM-50S. Različni trakovi morajo biti preko kablov med seboj pravilno električno povezani in ustrezno zaščiteni s posebnim trakom (vsi dodatki so na voljo na naši spletni strani). Visokotemperaturno grelno folijo FILM-50S se poveže s termostatom, ki preko zunanjega tipala uravnava temperaturo okolja. Grelno folijo FILM-50S je mogoče namestiti tudi na stropu ali steni pod plastjo mavčnih plošč.

POMNI: Grelno folijo lahko namestimo tudi pod keramične ploščice. V tem primeru, moramo nad grelno folijo najprej položiti plast estriha (max 8mm), pri čemer moramo najprej preko folije položiti mrežico iz steklenih vlaken, ki jo moramo, na mestih, kjer ni grelne folije, pritrditi v tlak.

Koliko grelne folije FILM-50S je potrebne za ogrevanje ene sobe?

Odvisno od energijskega razreda objekta. Po navadi se prekrije 40-50% površine pri objektih energijskega razreda A, pa vse tja do 80% površine pri objektih energijskega razreda G. Za primer; v kopalnici površine 8m2 je dovolj, če namestimo 4m2 grelne folije FILM-50S z močjo približno 800W.

Namestitev je zelo enostavna in jo lahko opravi skoraj vsakdo.

Grelna folija FILM-50S je PET-folija, na katero so natisnjeni trakovi ogljika, ki, ko so izpostavljeni električnemu toku, ustvarjajo toploto, ki ogreva prostor. Povezave med temi različnimi trakovi so izdelane iz tankih bakrenih elektrod, ki so na stikih zaščitene s tanko plastjo srebra. Skupna debelina grelne folije znaša samo 0,338 mm, širina pa 50 cm, kar omogoča neverjetno vsestransko možnost uporabe.

Garancija: 5 let

Moč: 220W/m² oz. 110W/m
Poraba: 0,22kWh/m²
Strošek: 0,03€/h (pri ceni kWh 0,12€)
Napetost: 230V
Debelina: 0,338mm
Delovna temperatura: 50/60°C
Najvišja temperatura: 60°C
Trakove je mogoče razrezati na 25cm Največja možna dolžina posameznega grelnega traku je 12m
Teža: 0,520kg/m²

Dodatne informacije

Blagovna znamka Raffaello
Teža (kg) 0.3000
Širina (mm) 500
Višina (mm) 0,338

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: Folija za talno gretje FILM-50S

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven Folija za talno gretje FILM-50S priporočamo tudi: