FREEON voziček 3v1 Fantasy

Koda izdelka: FREEON-1047131
Razprodano
€ 480.90
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

Eleganca, vzdržljivost in funkcionalne karakteristike najnovejšega vozička FreeON Fantasy so tiste, ki staršem omogočajo enostavno uporabo ter prijetno uporabniško izkušnjo. Sodoben otroški voziček trio set FreeON Fantasy je sestavljen iz košare, športnega dela in avtosedeža 0+, set pa dopolnjuje še previjalna torba in zimska prevleka globoke košare.

Otroški voziček se lahko pohvali z nastavljivim hrbtnim naslonom in nastavljivim naslonom za noge, 5-točkovnim varnostnim pasom, ročajem iz eko usnja za prijetnejši oprijem, prostorno nakupovalno košaro, odstranljivim varovalom, amortiziranimi in vrtljivimi sprednjimi kolesi z možnostjo blokade ter velikimi zadnjimi kolesi z nožno zavoro. FreeON Fantasy je polno opremljen voziček za brezskrben potep, ne glede na teren – pa naj bo to sprehod po mestu ali makadamska ali gozdna stezica.

Tri v enem!

Otroški voziček FreeON Fantasy 3 v 1 je odlična izbira, saj omogoča tri različne načine uporabe. Za vsako obdobje otrokovega odraščanja posezite po ustreznem delu trio seta Fantasy. V udobni in prostorni košari boste svojega malčka vozili od rojstva do 6. mesecev, ko pa bo malček samostojno sedel, bo košaro zamenjal športni del in ga tako uporabljali vse do njegovih dopolnjenih 36 mesecev. Na ogrodje je mogoče pritrditi tudi avtosedež skupine 0+, v kateri se otroka vozi do dopolnjenih 13 kg. Trio vozički so praktična rešitev za vse mlade družine, še posebej pa tiste, ki želijo z enim nakupom zadostiti več potrebam hkrati ter tako razbremeniti iskalne procese za dokup ostalih potrebnih pripomočkov.

Voziček FreeON Fantasy ne zagotavlja le udobja in varnosti otroka na vsakem koraku, temveč žanje veliko navdušenje tudi pri starših. Za udobje otroka poskrbijo različni nastavljivi elementi, starše pa bo navdušil tudi modni videz vozička, ročaj iz eko usnja in prostorna nakupovalna košara. Posebnost vozička FreeON Fantasy pa je, da se lahko voziček zloži skupaj s športnim delom, ne glede na smer vožnje med sprehodom. Ko je voziček zložen, se ga enostavno pospravi v avtomobil.

Primeren za vse terene

Sprehodi se lahko začnejo na asfaltu, nadaljujejo na makadamu, se pomaknejo v gozdno zatišje ali pa se vozičkanje nadaljuje na mimoidoči travnik. Ker nikoli ne veste, kam vas pot zanese, potrebujete kompakten voziček, ki je kos vsem terenom in vašim trenutnim željam. In FreeON Fantasy voziček z velikimi EVA kolesi in kompaktnim aluminijastim ogrodjem je kos vsemu temu. Vrtljiva sprednja kolesa omogočajo hitre in ostre zavoje, velika kolesa zadaj pa poskrbijo za absorbiranje tresljajev in večjo stabilnost vozička med vožnjo.

Torej, zakaj izbrati otroški voziček FreeON Fantasy?

Ker je set 3 v 1 – voziček s košaro, avtosedež 0+ in športnim delom, kar pomeni, da ga boste uporabljali od rojstva pa do suverenih samostojnih korakov pri 36 mesecih. Ima lahko aluminijasto ogrodje in kolesa, ki omogočajo vožnjo povsod, ne glede na tip terena, varnostni 5-točkovni pas in številne odsevnike za opaznost v prometu. Ima tudi številne funkcionalnosti, od nastavljivega naslonjala za hrbet in noge, pa tudi nastavljivo strehico, kar je še posebej priročno v sončnih ali vetrovnih dneh.

Voziček se lahko zloži skupaj s športnim delom, ne glede na to, v katero smer je ob zlaganju obrnjen. Posezite po vozičku FreeON Fantasy, ki bo postal vaš nenadomestljiv sopotnik. Z njim boste premagovali in uresničevali vse vaše želje in potrebe. Dan z otrokom je vedno razgiban, zato naj bo izbira takšna, ki vam bo omogočala dinamiko in stabilnost.

Tehnični podatki:

  • aluminijasto ogrodje,
  • teža 15.8 kg,
  • vrtljiva sprednja EVA kolesa,
  • možnost fiksiranja sprednjih koles,
  • št. položajev naslona: multi,
  • ročaj iz eco usnja,
  • nastavljiv naslon za noge,
  • mehko ogrodje košare z odsevnikom,
  • nastavljiva strehica,
  • prostorna nakupovalna košara,
  • dimenzija postavljenega vozička: 52 x 90 x 107 cm,
  • dimenzija zloženega vozička: 65 x 52 x 28 cm,
  • 5-točkovni varnostni pas,
  • nameščanje v obe smeri vožnje,
  • namestitev v avtomobil s pasom,
  • Izjemna funkcionalnost.

Primerno za:

  • Starost od rojstva naprej

Globina (mm): 650
Višina (mm): 280
Širina (mm): 520
Barva: Siva
EAN: 3830075044565
Priporočena starost: od rojstva dalje
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: FREEON voziček 3v1 Fantasy

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna