GALLET grelnik vode BOU 742

Blagovna znamka: Gallet

Šifra izdelka: GALLET-BOU742

Dobava: Ni na zalogi

14,99 € (cena z 22% DDV)
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 14 točk (0,09 €).

Opis

- Moč: 2200 W - Prostornina: 1,7 litra - elegantno in elegantna oblika stekla vode z notranjo osvetlitvijo prinaša novost v vrelo vodo - avtomatska zaustavitev sistema, ko je dosežena vrelišče za udobno upravljanje - dvojni varnostni sistem zagotavlja aktiviranje varnostno ključavnico na tveganje pregrevanja ali v primeru obratovanja brez obremenitve - Skriti radiator pod ravnim nerjavečim dnom omogoča enostavno vzdrževanje - Sredinski priključek za enostavno pozicioniranje kotlička na dnu - Filtrirni filter proti nanosu laka - Enostavno odpiranje pokrova z ročajem - Prostor v podnožju za shranjevanje električnega kabla svoje dolžine - Enostavno vzdrževanje površine zaradi okroglih in lahko dostopnih delov kotlička

- Gallet BOU 742 je eleganten stekleni kotliček z zmogljivostjo do 1,7 litra, brezžičen, odstranljiv iz podnožja s skritim grelnikom in navdušuje z neobičajno modro notranjo osvetlitvijo .
- Zaradi visoke preglednosti stekla je količina vode v kotlu lepo vidna. To mora biti tudi vodilo za lastnika, da optimizira količino ogrevane vode, tako da se nepotrebna voda ne segreje.
- Uporabljeno steklo za varjenje zagotavlja najvišjo raven varnosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se uporabljajo v električnih grelcih. Velika poraba energije 2200 W zagotavlja hitro vrelišče.

   

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Blagovna znamka Gallet
EAN 8592417023854
Teža (kg) 2.0000
Globina (mm) 190
Višina (mm) 220
Širina (mm) 250

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: GALLET grelnik vode BOU 742

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena