GLAMOX WiFi termostat H40 & H60

Blagovna znamka: Glamox

Šifra izdelka: 910020

  • - 26%

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

70,00 € (cena z 22% DDV)

51,64 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 18,36 € (26%)

ali
3x 17,53 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 51 točk (0,34 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

GLAMOX WiFi termostat H40 & H60 je primeren za električne stenske radiatorje z oznakami H40 in H60. Termostat vzdržuje določeno temperaturo, kar je izredno pomembno pri ekonomičnem ogrevanju, vpliva pa tudi na dobro počutje posameznika. Temperatura je prikazana na termostatskem zaslonu, preko programa pa tudi na mobilnem ali tabličnem računalniku. Je enostavno nastavljiva ter popolnoma prilagodljiva glede na želje posameznika. Delovanje WiFi termostata je natančno, tiho, občutljiv je na spremembe temperature v prostoru, z opcijo Child lock pa preprečuje neželene spremembe nastavitev. Upravljanje je možno z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom, nadzor pa možen s programom IOS, Android ali Windows MobilePhone platforme. Povezava je možna neposredno z grelnikom ali preko Wi-Fi povezave, v primeru, da ni povezave z mobilno napravo pa lahko grelnik upravljate ročno. Tako nam mobilna naprava ali tablični računalnik prikazuje trenutno in želeno temperaturo v prostoru ter sporoča morebitne napake na termostatu ali ob izpadu električne energije. 

Energijska učinkovitost - prihranek energije do 35 %

Dodatne informacije

Blagovna znamka Glamox
Teža (kg) 0.7000

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: GLAMOX WiFi termostat H40 & H60

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena