GORENJE Električni štedilnik z indukcijskim kuhališčem EIT5351XD

Blagovna znamka: Gorenje

Šifra izdelka: 466177

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

779,90 € (cena z 22% DDV)

634,90 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 145,00 € (19%)

ali
12x 54,93 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 37,25 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 28,42 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 634 točk (4,23 €).

Opis


Upravljanje: IconLed
Energijski razred: A
Mere (Š×V×G): 50 × 85 × 59,4 cm

Energijski razred: A
Material čelne plošče: Nerjavno jeklo
Barva izdelka: Barva česanega nerjavnega jekla
Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla
Material vrat: Steklo
Tečaj vrat: GentleClose tečaj vrat

Učinkovitost

Uporabni volumen pečice: 70 l
Površina največjega pekača: 1.260 cm²
Oblika pečice: HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči

Upravljanje

Način upravljanja: Upravljanje na dotik
Oblika gumba: Ergonomski gumbi
Upravljanje: IconLed

Kuhališče

Tip kuhališča: Indukcijsko kuhališče

Funkcije kuhališča

BridgeZone: BridgeZone

Ogrevalne površine

Pozicija/Moč/Premer: 4 indukcijske ogrevalne površine levo spredaj: Ø 18.5 cm, 1.4/2 kW, desno spredaj: Ø 16.5 cm, 1.2/1.4 kW, levo zadaj: Ø 18.5 cm, 1.2/1.4 kW, desno zadaj: Ø 20.5 cm, 2/2.3 kW

Pečica

Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 70 l

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Veliko infra grelo, Infra grelo in ventilator, Okroglo grelo in ventilator, Spodnje grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo, Odtaljevanje, FastPreheat, Čiščenje z AquaClean funkcijo, GentleBake

Značilnosti

Osvetlitev pečice: Osvetlitev
Pečenje na več nivojih hkrati: Pečenje na več nivojih hkrati
MultiAir: MultiAir

Oprema

Vodenje predala: Klasično
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Katalitična zadnja stena: Katalitična zadnja stena
Vodila pekača: Enonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

Enostavno čiščenje

Čiščenje z AquaClean funkcijo: Čiščenje z AquaClean funkcijo
Katalitična zadnja stena: Katalitična zadnja stena
SilverMatte: SilverMatte

Varnost

Pokazatelj preostale toplote: Pokazatelj preostale toplote
Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice - DC
Temperatura pečniških vrat: Dvojna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (CompactDoor)

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,8 kWh (večsistemska), 1,03 kWh (konvencionalna)
Mere (Š×V×G): 50 × 85 × 59,4 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 57,6 × 95,2 × 71,8 cm
Neto teža: 46,7 kg
Bruto teža: 49,9 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W
Priključna moč: 10.400 W
Šifra: 466177
EAN koda: 3838782022975
Oblika HomeMade: Oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najkoristnejših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava.
Indukcijska kuhališča: Indukcijska kuhališča se segrejejo dvakrat hitreje, kot steklokeramična kuhališča, zaradi česar so relativno bolj gospodarna in varna. Indukcijsko kuhališče segreva le dno posode, medtem ko preostala površina kuhališča ostane hladna in se jo vedno lahko dotaknete.
Večnivojsko pečenje: Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka omogočata naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj.
SilverMatte: SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremno vročino. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.
AquaClean: Povsem nov emajl je opazno izboljšal funkcijo AquaClean, ki je v veliko pomoč pri čiščenju notranjosti pečice. Vse, kar je potrebno storiti, je vliti pol litra vode v pekač ter vklopiti funkcijo AquaClean. V le 30 minutah so madeži in ostanki maščobe zmehčani, zato se zelo enostavno obrišejo.
GentleClose: Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.
BigSpace: Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati.
PowerBoost: Funkcija pospešenega segrevanja, ki še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča, in sicer kar za do 25%.
BridgeZone: Indukcijsko kuhališče z dvema povezljivima kuhalnima poljema poenostavi kuhanje v velikih posodah. Idealno je na primer za pripravo velike ribe na povezani polovici kuhališča, riža in zelenjave pa na preostalih kuhalnih poljih.
SuperSize: Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.
PerfectGrill: Za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.
FastPreheat: Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
Otroška zapora: Funkcija zaklepanja aparata pred otroki je idealna za vse, ki imajo doma majhne otroke. Če ti ostanejo v kuhinji brez nadzora, bodo varnejši kot kdajkoli, saj ta funkcija preprečuje, da bi spremenili nastavitve.
AllBoost – super moč povsod in hkrati: Vsa SuperPower kuhališča odlikuje možnost, da vklopite povečano moč delovanja (PowerBoost) kar na vseh kuhalnih conah naenkrat, na eni coni pa še dodatno funkcijo SuperBoost. To pomeni izjemno povečanje moči in ogromen prihranek časa!
Tehnologija MultiAir: Tehnologija MultiAir zagotavlja optimalno kroženje zraka v pečici. Premišljeno nameščene prezračevalne odprtine na hrbtni strani ter edinstvena zaokrožena oblika zagotavljajo enakomerno razporeditev zraka po celotni pečici.

Navodila za uporabo
Energijska nalepka
Informacijski list

Dodatne informacije

Blagovna znamka Gorenje
EAN 3838782022975
Teža (kg) 49.9000
Garancija 5 let
Energijski razred A
Upravljanje IconLed

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: GORENJE Električni štedilnik z indukcijskim kuhališčem EIT5351XD

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena