GORENJE Električni štedilnik z indukcijskim kuhališčem GEIT6E62XPG

Koda izdelka: 742588
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 899.01
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 06.05.2024
Brezplačno

Opis


Upravljanje: IconLed
Vrsta izdelka: Električni štedilnik z indukcijskim kuhališčem
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 59.4 cm

Energijski razred: A
Material čelne plošče: Steklo
Barva izdelka: Barva česanega nerjavnega jekla
Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla
Material vrat: Steklo
Tečaj vrat: GentleClose tečaj vrat

Učinkovitost

Uporabni volumen pečice: 64 l
Površina največjega pekača: 1,260 cm²
Oblika pečice: HomeMade kaminska oblika pečice

Upravljanje

Način upravljanja: Upravljanje na dotik
Oblika gumba: Pogrezljivi gumbi
Upravljanje: IconLed

Kuhališče

Tip kuhališča: Indukcijsko kuhališče

Funkcije kuhališča

BridgeZone: BridgeZone

Ogrevalne površine

Pozicija/Moč/Premer: 4 indukcijske ogrevalne površine
levo spredaj: Ø 18 cm, 1.5/2 kW,
desno spredaj: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW,
levo zadaj: Ø 18 cm, 1.5/2 kW,
desno zadaj: Ø 21 cm, 1.5/2 kW


Pečica

Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 64 l

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Konvencionalno z ventilatorjem, Veliko infra grelo, Infra grelo in ventilator, Okroglo grelo in ventilator, Odtaljevanje, FastPreheat, Pizza, AirFry, Peka zamrznjenih živil, Piroliza

Značilnosti

Osvetlitev pečice: Osvetlitev
Pečenje na več nivojih hkrati: Pečenje na več nivojih hkrati
Pečenje pri 300°C: Pečenje pri 300°C
MultiAir: MultiAir
Gratin: Gratin

Oprema

Vodenje predala: Klasično
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Sonda za meso MeatProbe: Sonda za meso MeatProbe
1x žična vodila: 1x žična vodila

Enostavno čiščenje

Piroliza: Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
SilverMatte: SilverMatte

Varnost

Pokazatelj preostale toplote: Pokazatelj preostale toplote
Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice - DC
Temperatura pečniških vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro)

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0.78 kWh (večsistemska), 0.98 kWh (konvencionalna)
Izvedba priključka: AC 230V/400V
Mere (Š×V×G): 60 × 85 × 59.4 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 67.6 × 95.2 × 71.8 cm
Neto teža: 56 kg
Bruto teža: 59.4 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 10,500 W
Šifra: 742588
EAN koda: 3838782711398

Pizza funkcija: Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.
FrozenBake: Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.
AirFry: Sedaj lahko uživate v hrustljavi in okusni ocvrti hrani brez dodatnih kalorij. Pečenje z vročim zrakom namreč ne zahteva maščob za doseganje hrustljave zlate skorje.
V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela), ki zajame jed z vseh strani, lahko dosežete še boljše rezultate pečenja.
Primerno za manjše kose mesa, rib, zelenjave in vnaprej pripravljenih zamrznjenih jedi, kot so pomfrit in piščančji medaljončki.
Oblika HomeMade: Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici.
Nikoli več ne bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.
Tehnologija MultiAir: Tehnologija MultiAir zagotavlja optimalno kroženje zraka v pečici. Premišljeno nameščene prezračevalne odprtine na hrbtni strani ter edinstvena zaokrožena oblika zagotavljajo enakomerno razporeditev zraka po celotni pečici. Ventilator potiska vroč zrak po celotni prostornini pečice, zaradi česar je hrana popolno pečena z vseh strani. Dinamično gibanje zraka omogoča tudi sočasno pečenje na več nivojih hkrati brez mešanja vonjav ali okusov.
BridgeZone: Indukcijsko kuhališče z dvema poljema, ki ju je mogoče povezati, poenostavi kuhanje v zelo velikih loncih. S preprostim dotikom se dva ločena kuhalna polja povežeta v enega. Popolna rešitev za sočasno pripravo večjih kosov hrane in prilog.
ChildLock: Funkcija ChildLock je idealna za vse, ki imajo doma majhne otroke. Tudi brez nadzora so otroci v kuhinji varni, saj ta funkcija preprečuje ponastavitev parametrov ali spreminjanje nastavitev na kuhališču.
Defrost: Gorenjevi štedilniki s pečico izstopajo z učinkovito funkcijo odtaljevanja, ki bo enakomerno odtajala katerikoli globoko zamrznjen izdelek. Preprosto nastavite čas, ostalo pa prepustite pečici!
FastPreheat: OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 4,5 minutah, kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu.
Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
GentleClose: Le nežen dotik je potreben, da se vrata štedilnika gladko in brez hrupa zaprejo.
Indukcija: Indukcijska kuhališča se segrejejo dvakrat hitreje kot kuhališča s HiLight greli, zato so varčnejša in varnejša. Pri kuhanju na teh kuhališčih se segreva samo dno posode, medtem ko preostala površina ostaja hladna in varna za dotik. Temperaturo lahko spremenimo v trenutku, z dotikom. Enostavno upravljanje omejuje nevarnost prekipevanja. Tudi taljenje čokolade, priprava delikatnih omak ali drugih občutljivih mojstrovin so naenkrat postala popolnoma preprosta opravila.
MeatProbe - mesna sonda: Z mesno sondo je enostavno doseči popolne in natančne rezultate pečenja. Z nadzorom temperature v notranjosti mesa, mesna sonda upravlja celoten proces in aktivira alarm, ko je pravi čas in je jed popolnoma pečena.
Pečenje na več nivojih: Kombinacija pametnega gibanja zraka, enakomerno porazdeljenih prostorov med pladnji in posebne rahlo zaobljene votline zagotavljajo enakomerno pečenje hrane na vseh nivojih. Poleg tega večja prostornina pečice zagotavlja boljši pregled nad pečenjem.
PowerBoost: Funkcija PowerBoost zagotavlja visoko intenziteto toplote v posodi in znatno skrajša čas kuhanja. Za segrevanje dveh litrov vode do vrelišča potrebujete zgolj 5 minut, ker je zares časovno učinkovito. S funkcijo PowerBoost boste prihranili čas, energijo in denar.
PyroClean: Pirolitično čiščenje pri izredno visokih temperaturah je najboljši način, ki zagotovi, da bo vaša pečica brezhibno čista. Za zagotavljanje varnosti se pečica med samim procesom zaklene, ko pa se ohladi, ostanke nečistoč enostavno obrišete stran z vlažno krpo.
Snemljiva steklena vrata: Steklena vrata se lahko enostavno odstranijo, kar omogoči enostavnejše čiščenje in sijajen pogled v pečico.
SilverMatte: Kakovost in vrsta emajla sta izjemno pomembni za štedilnik in njegovo delovanje. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremno vročino. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikropor, je površina pečice in pekača odporna na najvišje temperature. Notranja prevleka odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo, zato je notranjost pečice vedno sterilna in varna.
Predal za shranjevanje: Večina štedilnikov ima priročen predal z veliko prostora za shranjevanje pekačev in drugih pripomočkov za kuhanje.
SuperSize: Štedilniki Gorenje nudijo večjo površino za pečenje in uporabo zelo velikih pekačev. Inovativne rešitve omogočajo optimizirano porabo energije in enakomerno pečeno hrano, ne glede na količino. Izkoriščena je celotna širina pečice, medtem ko vrhunska tehnologija poskrbi, da je hrana enakomerno pečena z vseh strani.
TouchControl: Moderna senzorska tehnologija omogoča enostavno upravljanje z dotikom. Upravljalni modul je eleganten in hkrati enostaven za čiščenje.
UltraCool Door: Inovativna zasnova in posebna zasteklitev vrat izolirata pečico in zadržita toploto v notranjosti. Poraba energije je tako optimizirana, saj toplota ne uhaja iz pečice. Štedilniki so zato bolj varni za uporabnika, otroke in hišne ljubljenčke, hkrati pa preprečujejo segrevanje prostora.
Energijski razred: A
EAN: 3838782711398
Prostornina pečice: 64 l
Višina [cm]: 85
Globina [cm]: 59
Širina [cm]: 60
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: GORENJE Električni štedilnik z indukcijskim kuhališčem GEIT6E62XPG

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna