GORENJE Mikrovalovna pečica BM171A4XG

Blagovna znamka: Gorenje

Šifra izdelka: 470738

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

319,90 € (cena z 22% DDV)

252,55 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 67,35 € (21%)

ali
12x 21,89 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 14,84 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 11,32 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 252 točk (1,68 €).

Opis


Vrsta upravljanja: Elektronsko upravljanje
Smart display: Funkcija Smart display
Večstopenjsko kuhanje: Večstopenjsko kuhanje
Infra grelo: 1

Barva izdelka: Črna
Material notranjosti vrat: Notranjost iz nerjavnega jekla
Material vrat: Steklo
Material fronte: Steklo
Način odpiranja vrat: Gumb
Odpiranje vrat: Levo odpiranje vrat
Vrata: Dvojna zasteklitev vrat

Učinkovitost

Volumen pečice: 17 l
Število stopenj moči mikrovalov: 6
Mikrovalovna moč: 700 W
Infra grelo: 1
Moč žara: 1.000 W
Tehnika proizvajanja mikrovalov: Standardna tehnologija (HTV)
Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Upravljanje

Vrsta upravljanja: Elektronsko upravljanje
Način upravljanja: Gumb, Upravljanje na dotik
Prikaz ure: Prikaz ure

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Žar, Mikrovalovi
Št. kombinacij mikrovalovi + žar: 2
Št. žar programov: 1
Načini ogrevanja: Mikrovalovi / Žar

Značilnosti

Odtaljevanje čas/masa: Hitro in avtomatsko odtaljevanje (na čas in težo)
AUTO menu: AUTO menu
Število prednastavljenih programov: 8

Varnost

Otroška zaščita: Otroška zaščita
Varnostno stikalo: Varnostno stikalo

Oprema

Vrtljiv krožnik: Vrtljiv steklen krožnik
Premer vrtljivega krožnika: 24,5 cm
Vgradni okvir: Vgradni okvir
Mrežna rešetka: Rešetka za žar
Vrsta grela: Quartz

Tehnični podatki

Mere (Š×V×G): 59,5 × 38,8 × 32 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 65 × 44,6 × 40,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56,7 × 38-38 × 32 cm
Neto teža: 14,5 kg
Bruto teža: 16,5 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 1.250 W
Nazivni tok varovalke: 6 A
Šifra: 470738
EAN koda: 3838942001444
AUTO MENU / Prednastavljeni programi in spomin za enostavnejše izbire: Mnogi modeli imajo (avto)menije oziroma samodejne prednastavljene programe za še enostavnejšo pripravo določenih jedi. Vi izberete vrsto živila in vnesete njegovo težo, pečica pa temu ustrezno sama prilagodi moč in čas celotnega programa kuhanja. Za vse, ki pogosto uporabljate določen postopek za priljubljeno jed, je še posebej privlačna funkcija spomina. Ta omogoča, da pripravo izbrane jedi nastavite s pritiskom na eno samo tipko.
Z žarom najhitreje do okusnih hrustljavih jedi: Z žarom pri nekaterih jedeh preprosto dosežete tako želeno hrustljavo skorjo. V kombinaciji z mikrovalovi lahko žar uporabite za posebej hitro pečenje. Po polovici pretečenega časa pečica sama opozori, da je treba hrano obrniti, s čimer dosežete enakomerno zapečenost.
InoxTerior: Notranjost nekaterih naših mikrovalovnih pečic je iz nerjavnega jekla, kar prispeva k odličnim rezultatom pripravljanja jedi v njej. Nerjavno jeklo namreč omogoča boljše kroženje mikrovalov po pečici, kot se to odvija v drugih pečicah.
Prednastavljeni programi in spomin za enostavnejše izbire: Mnogi modeli imajo (avto)menije oziroma samodejne prednastavljene programe za še enostavnejšo pripravo določenih jedi. Vi izberete vrsto živila in nastavite njegovo težo, pečica pa temu ustrezno sama prilagodi moč in čas celotnega programa kuhanja. Za vse, ki pogosto uporabljate določen postopek za priljubljeno jed, je še posebej privlačna funkcija spomina. Ta omogoča, da pripravo izbrane jedi ukažete s pritiskom na eno samo tipko.
Enostavno čiščenje: Notranje stene mikrovalovne pečice so gladke, iz nerjavne pločevine ter brez izboklin in rež. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, zato se hrana nanje ne bo prijela. Hrano lahko pripravljate brez dodane tekočine ali maščobe, zaradi česar je tudi verjetnost umazanije manjša. Za ohranjanje čistosti zadošča, da notranjost pečice po uporabi mikrovalov preprosto obrišete z vlažno krpo.
Upravljanje z možnostmi natančnih ponovitev: Mehansko ali elektronsko upravljanje mikrovalovnih pečic omogoča pregled nad časom in izbiro programa. Večina Gorenjevih mikrovalovnih pečic ima elektronsko upravljanje, ki poleg natančnih nastavitev programov in časov zagotavlja tudi vselej popolnoma enako ponovitev. Ob izjemni hitrosti segrevanja hrane z mikrovalovi je takšna ponovljivost še kako pomembna – na primer pri pogrevanju otroške hrane na vselej enako želeno temperaturo, pa tudi pri ponovitvi najprimernejšega postopka za katerekoli druge jedi, ki jih pripravljate pogosteje.
Poljubne nastavitve moči delovanja: 5-stopenjska nastavitev moči zagotavlja za vsako jed primeren ritem delovanja mikrovalov. 100-, 70-, 50-, 30- ali 10-odstotno moč izbirate glede na želeno hitrost segrevanja in vrsto živila. Podobno stopenjsko lahko nastavljate moč žara in nastavitve temperature predgrevanja pečice ali samega pečenja s konvekcijo.
SmartDisplay: Prikazovalnik, nameščen po celotni višini mikrovalovne pečice, ni le lep in pregleden, temveč izredno učinkovit pri spremljanju dogajanja v pečici na osnovi izbrane funkcije. Poleg tega boste s pomočjo odštevalnika časa vsak trenutek vedeli, koliko časa bo še trajal izbrani postopek.

Vgradna skica
Navodila za uporabo

Dodatne informacije

Blagovna znamka Gorenje
EAN 3838942001444
Teža (kg) 16.5000
Število stopenj moči mikrovalov 6
Garancija 5 let
Volumen pečice 17 l
Premer vrtljivega krožnika 24,5 cm
Velikost 59,5 × 38,8 × 32 cm
Moč žara 1000 W
Mikrovalovna moč 700 W

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: GORENJE Mikrovalovna pečica BM171A4XG

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena