GORENJE Popolnoma vgradni pomivalni stroj GV642D61

Koda izdelka: 739658
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 429.90
€ 559.89
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 559.89
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 09.04.2024

Opis


Vrsta izdelka: Popolnoma vgradni pomivalni stroj
Energijski razred: D
Število pogrinjkov: 14 pogrinjkov
Število košar: 2
Zaščita pred prelitjem: Popolni AquaStop
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat: TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Mere (Š×V×G): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm

Energijski razred: D
Razred hrupa: B
Učinkovitost pomivanja: A
Učinkovitost sušenja: A

Učinkovitost

Max. temperatura dotočne vode: 70 °C
Motor: Asinhronski enofazni motor

Upravljanje

Pokazatelj izbranega programa: Pokazatelj izbranega programa
Upravljanje: Na dotik

Programi

Senzorji: Senzor za nivo vode, Senzor motnosti
Glavne temperature pomivanja: 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Število programov: 6 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Program Higiena; Kristalni kozarci; 1h pomivanje
Referenčni programi: 1

Značilnosti

Število pogrinjkov: 14 pogrinjkov
Shranjevanje lastnih programov: Pomnjenje zadnjih nastavitev
Avtomatski program: Avtomatski program
Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja): Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)
TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat: TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat
Samočistilni program: Samočistilni program
Uporaba tablete 3 v 1: Uporaba tablete 3 v 1
Pokazatelj izbranega programa: Pokazatelj izbranega programa
Indikator končanja pomivanja: Svetlobno - zvočni signal
Pokazatelj preostalega časa pomivanja: Ima
Montaža panelnih vrat: Možna kot dodatek

UseLogic tehnologija

Zakasnitev začetka pomivanja: Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Oprema

Število košar: 2
Sistem zgornje košare: MultiClack
Število nivojev brizganja: 4
Število brizgalnih ročic: 2
Samočistilni filter: Samočistilni filter
Zgornja košara: Široka mreža; Ročaj; Ročaj s plastičnim logotipom; Levo zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Desno zložljivo CupHolder držalo za skodelice; Zložljivo/deljivo CupHolder držalo za skodelice; Fiksna držala; Fiksna podpora za kozarce; Široko stojalo za nože; 4 držala za skodelice
Spodnja košara: Široka mreža; Ročaj; Plastični ročaj; Zložljiva/deljiva zadnja držala; Košara za pribor; Brez logotipa

Varnost

Zaščita pred prelitjem: Popolni AquaStop
Sistem diagnosticiranja napak: Sistem diagnosticiranja napak
Material kadi: Inox kad

Podatki porabe

Poraba vode na cikel za program Eco: 9,7 l
Poraba električne energije na cikel za program Eco 40-60°C: 0,83 kWh
Poraba električne energije na 100 ciklov: 83 kWh
Trajanje Eco programa: 190 min
Nivo hrupa: 44 dB
Poraba v stanju mirovanja: 0,49 W
Zakasnitev vklopa: 3,99 W

Tehnični podatki

Nastavljiva višina: 74 mm
Material brizgalne ročice: Plastika
Napetost: 220-240 V
Mere (Š×V×G): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 88 × 66,5 cm
Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 60 × 82 × 55,5 cm
Neto teža: 30 kg
Bruto teža: 32 kg
Priključna moč: 1.900 W
Nazivni tok varovalke: 10 A
Šifra: 739658
EAN koda: 3838782609169
TotalDry: Odlično za hitro sušenje z nizko porabo energije. Ob koncu cikla pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, da izpustijo odvečno paro. Posledično do posode pride svež zrak, tako da se vsa posoda, tudi plastična popolnoma posuši.
Hitro in učinkovito v 1 uri: Učinkovit in hiter program, zasnovan za vsakodnevno uporabo za pomivanje posode z manj zasušenimi ostanki. Ta program deluje pri 65°C in je končan v 1 uri.
UltraClean košara za jedilni pribor: Košare za jedilni pribor SmartFlex zagotavljajo izjemno prilagodljivost. Glede na vaše potrebe lahko uporabite celotno košaro za jedilni pribor ali pa jo razdelite na dva ločena dela, ki ju lahko postavite na različne položaje v spodnjo košaro pomivalnega stroja. Tako boste lahko v pomivalni stroj zložili več posode, loncev in ponv.
Samočistilni program: Čista kad pomivalnega stroja zagotavlja, da bo zmogljivost pomivanja vedno izpolnila vaša pričakovanja. Enkrat mesečno zaženite program samočiščenja in nikoli več vam ne bo treba ročno čistiti kadi pomivalnega stroja, brizgalnih ročic in cevi.
15 min SpeedWash: Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
ExtraHygiene: Ta program vključuje dodatno splaknjevanje z hladno vodo, kateremu sleti podaljšan čas pomivanja pri temperaturi 70 °C, kar uniči 99,9% bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije je ustvarjen za vse, ki jim je higiena še posebaj pomembna.
AutoProgramme: Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.
Prilagodljive košare: Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne opraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.
Dozirnik za detergent: Novi pomivalni stroji Gorenje so opremljeni z minimalističnim drsnim dozirnikom za detergent, iz katerega pomivalna tableta tiho izskoči. Dozirnik se enostavno čisti in omogoča natančnejše odmerjanje detergenta za pomivanje vseh vrst posode.
Eco program: Ko izberete program ECO, bo stroj uporabljal nižje temperature pomivanja in izpiranja ter zmanjšal potrebno količino vode, hkrati pa bo učinkovito pomil posodo.
Program za steklo: Zahvaljujoč posebej razvitemu programu za steklo bodo pomivalni stroji Gorenje UltraClean nežno poskrbeli za vso vašo stekleno posodo. Zaradi nižje temperature pranja ga lahko varno uporabljate tudi za pomivanje kristalnih kozarcev.
Priključek za toplo vodo: Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno priključite tudi na toplo vodo (maks. 70 °C). Izbira priključka za toplo vodo skrajša čas programov in zmanjša porabo električne energije pomivalnega stroja. Okolju prijazna in cenovno ugodna rešitev za vašo družino.
MultiClack sistem: Preprost 2-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.
Samočistilni filter: Samodejni sistem čiščenja filtra izpira ostanke hrane in ohranja njegovo prehodnost. S tem preprečuje morebitne težave in nepravilnosti delovanja.
SmartControl: Upravljanje pomivalnega stroja še nikoli ni bilo lažje! Vse kontrole imajo enostavno logiko delovanja od leve proti desni. Vse modele odlikuje bel LED zaslon in upravljanje na dotik. Za začetek postopka pomivanja je dovolj le en dotik.
Zamik vklopa: Nastavite začetek postopka pomivanja za pozneje in pustite, da pomivalni stroj deluje, ko je najbolj priročno, na primer, ko je elektrika cenejša. Posoda bo odlično pomita točno takrat, ko jo potrebujete.
SuperSilent: Najbolj tihi pomivalni stroji Gorenje UltraClean delujejo z glasnostjo, ki ustreza glasnosti šepeta med dvema osebama. Izjemno tiho delovanje je rezultat posebne zvočne izolacije, učinkovitih motorjev, visokokakovostnih materialov in inovativnih rešitev sistema pomivanja.
Total AquaStop: Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.
SimpleControl: Ergonomsko oblikovana nadzorna plošča omogoča odličen pregled in nadzor nad postopkom pomivanja ter izbranimi nastavitvami. Omogoča preprosto izbiro pravega programa in drugih posebnih nastavitev.

Vgradna skica
3D modeli
Navodila za vgradnjo
Navodila za uporabo
Energijska nalepka
Informacijski list
Število pogrinjkov: 14 pogrinjkov
EAN: 3838782609169
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

AKCIJA FINISH & 30 DNI ZA VRAČILO: Prvi razlogTESTIRAJTE 30 DNI* - ker 100% zaupajo v kakovost aparatov, kupcem omogočajo, da lahko v primeru nezadovoljstva z delovanjem, pomivalni stroj v 30 dneh od nakupa brezplačno vrnete in vrnili vam bodo denar. Vse podrobnosti in navodila so objavljene na spletni strani TU.
Drugi razlog – DARILO - vsi kupci po opravljeni registraciji na spletni strani po pošti prejmejo darilo - paket 80 tablet Finish.
Kako do darila: Nakup vgradnega ali delno vgradnega pomivalnega stroja Gorenje v času trajanja akcije (do 31. 3. 2024). Na spletni strani kupec izpolni elektronski obrazec ali kopijo računa pošlje na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripiše svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefon). Kupec bo v roku najkasneje 21 dni na navedeni naslov po pošti prejel darilo – paket 80 tablet Finish BREZPLAČNO. Upoštevali bodo račune, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali po pošti na naslov do vključno 15. 4. 2024.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: GORENJE Popolnoma vgradni pomivalni stroj GV642D61

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna