ELPREMA gorilnik na pelete PeltiMax Elite 25

Blagovna znamka: Elprema

Šifra izdelka: PELTIMAX25

 • Razdeljena cena

Dobava: do 21 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

1.939,80 € (cena z 22% DDV)

1.399,00 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 540,80 € (28%)

ali
12x 121,02 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 82,07 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 62,61 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 1399 točk (9,33 €).
 • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

Peletne gorilnike PeltiMax odlikuje visok izkoristek, kar 96% pri minimalni porabi. Prav zato so uvrščeni v Razred 5. Odlikuje jih napredna tehnologija vpihovanja zraka v kurišče, napredni sistem polža v samem gorilniku, ki prisilno dovaja gorivo v kurišče ter ga istočasno meša in tako preprečuje nastanek žlindre. Tehnološko napredna a uporabniško enostavna regulacija ponuja popoln nadzor nadzor nad gorilnikom in hkrati ponuja možno nadzora celotnega centralno-ogrevalnega sistema.
PeltiMax gorilniki ponujajo možnost namestitve na skoraj vse oljne kotle, kotle na drva, pekarske peči ali sušilne sisteme. Izdelani so po načelu visoke zmogljivosti, visokega izkoristka, prilagodljivosti, visoke varnosti in enostavnega vzdrževanja. Za izdelavo so bili izbrani samo najboljši materiali.
Gorilniki PeltiMax so podprti z vsemi potrebnimi kakovostnimi in okoljskimi certifikati. Kar pomeni, da imajo dolgo življenjsko dobo, skozi katero bodo brezhibno delovali (ob pravilni rabi in vzdrževanju) in bodo hkrati prijazni okolju, vašemu počutju in vaši denarnici. Zaradi nizke porabe goriva in električne energije ter nizkih izpustov CO in CO₂ emisij, se uvrščajo v Razred 5 po standardu EN 15270:2008 (najvišji razred kvalitete gorilnika).
Sam gorilnik je tudi avtomatiziran. Popolnoma avtomatski vžig zagon in optimizacija porabe veliko pripomorejo k enostavni uporabi. Avtomatski sistem mešanja pelet v izgorevalni komori omogoča delovanje skoraj brez vzdrževanja. Le občasno je potrebno očistiti kurilno rešetko, ki pa je povsem snemljiva in tako omogoča enostavno in hitro čiščenje.
Gorilniku je priložena brezstopenjska Rcontrol elektronika, ki je preprosta in enostavna za uporabo, hkrati pa ponuja popoln nadzor gorilnika. Elektronika nadzoruje in upravlja z gorilnikom (vžig, delovanje in izklop), polžem (dovod pelet, blokado v primeru povratnega ognja, stanje pelet) in črpalkami. Kot dodatno opcijo pa ponuja tudi namestitev in nadzor lambda sonde (ki še dodatno izboljšuje izkoristek gorilnika), peletnega zalogovnika, zalogovnika za vodo, termostate...
V kompletu, pakirani v kartonski škatli, so, poleg nazivnega gorilnika, še: 2m dolg polž, ki je zaradi lažjega transporta razstavljen na 4 dele in ga v 3 korakih sestavite; preprosta a dovršena brezstopenjska LCD RControl elektronika; ter vsa montažni material za namestitev gorilnika na vratca kotla in sestavitev polža (vijaki, objemke)

Tehnični podatki:

 • Nazivna moč: 5-26
 • Izkoristek: do 96%
 • Gorivo: lesni peleti 6-8mm, oves in suhe koščice
 • Dolžina polža: 2m
 • Moč motorja polža: 25W
 • Povprečna poraba elektrike: 60W
 • Napetost: 230V 1 faza 50Hz
 • Minimalna prostornina kurišča v kotlu: 0,023 m³
 • Minimalna globina kurišča v kotlu: 400mm

Dimenzije s slike:

 • A – dolžina kurišča gorilnika=215mm
 • B – dolžina gorilnika=508mm
 • C – širina/višina kurišča gorilnika=125mm
 • D – premer izreza=155mm

Garancija: 3 leta

Dodatne informacije

Blagovna znamka Elprema
Teža (kg) 25.0000
Globina (mm) 508
Širina (mm) 273,6
Višina (mm) 239

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: ELPREMA gorilnik na pelete PeltiMax Elite 25

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven ELPREMA gorilnik na pelete PeltiMax Elite 25 priporočamo tudi: