Pokukaj, kako poteka pouk na Bradavičarki z Lego Harry Potter setom figuric in se sprehodi po razredu učiteljice McHudurre. Ti jo bo uspelo pretentati, da si prijatelj najbolj slavnega čarovnika? Pridruži se čarodejski klapi na njihovih dogodivščinah, še prej se moraš udeležiti slavnega razvrščanja v Veliki dvorani in si ogledati svojo sobo, do katere se vzpneš po premikajočih se stopnicah.

Skupaj s Hermiono in Ronom pomagaj Harryju v boju proti princu teme, mojstru Mrlakensteinu. Lego Harry Potter v svoji kolekciji hrani tudi bolj prijetne dogodivščine. Za trenutek se lahko ustaviš pri Dursleyevih in raziščeš temačne skrivnosti, ki jih v sebi skriva njihov dom. Med deževanjem pisem pomagaj Harryju zbežati na letečem avtomobilu, ki ga upravlja Ron. Nauči se izdelovati čarovniške napoje pri učnih urah s profesorjem Rawsom ali spoznaj najbolj nenavadne rastline z zmedeno profesorico Ochrowt. Si slišal? Dreco Malfoy s svojo klapo načrtuje nekaj groznega. Povezni nase nevidno ogrinjalo in se neopažen udeleži njihovega sestanka za Bradavičarko. Lego Harry Potter v sebi skriva številne dogodivščine, ki se jih moraš udeležiti takoj

Toliko dogodivščin čaka nate, kot je strani v knjigi! Zgrabi svojo palico in se pripravi na nepozabno leto na najbolj znani čarovniški šoli na svetu. 

Padajoče

13 artiklov

Padajoče

13 artiklov

Filtriranje

Možnosti nakupa

Dobava
 1. Na Zalogi (1)
Priporočena starost
 1. od 7. leta dalje (2)
 2. od 8 - 14 let (1)
 3. od 8. leta dalje (8)
 4. od 9. leta dalje (2)
Cena
 1.  
  16
  85
Blagovna znamka
 1. Lego (13)
Serija
 1. Lego Harry Potter (13)