INTEX Ultra bazen z okvirjem 488 x 122cm (26326NP)

Koda izdelka: INTEX-797349
Razprodano
€ 989.02
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

Bazen Ultra se ponaša z maksimalno trdnostjo in stabilnostjo zaradi praktičnih in fukncionalnih ovalnih cevi ter inovativne 3-slojne anti-cut PVC zasnove.

Izdelan je s 3-slojno trdno oblogo, ki je 3× bolj odporna kot običajni bazeni. Sestavljen je iz poliesterske plasti med dvema debelima slojema iz PVC-ja. Da bi zagotovili visoko robustnost in trdnost, je bila konstrukcija opremljena z ultra trdnimi cevmi, ki zagotavljajo zanesljivost in stabilnost.

Bazen Intex Ultra ima 2 notranji pritrdilni točki (premer je 38mm), tako da ju je mogoče priključiti na vključeno peščeno črpalko.

Zagotovljena osvežitev v vročih poletnih dneh in zabava za celo družino.

Intex XTR ultra frame s premerom 549 cm in višino 132 cm ponuja edinstven in trd jeklen okvir ter dolgo življenjsko dobo. Stene so izdelane iz materiala SUPER-TOUGH, nosilec bazena pa iz kakovostne kovine. Pakiranje vključuje peščeni filter (6 m3/h), povezovalne cevi in lestev z odstranljivimi stopnicami.

Tehnični podatki:

  • Material: 3-slojni PVC
  • Material okvirja: lakirano jeklo

OPOZORILA: Pred uporabo izdelka natančno preberite priložena navodila in opozorila na embalaži/izdelku. Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Izdelek postavite vedno le na tla, ne postavljajte izdelka na površine, ki niso v nivoju tal. Izdelka ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelka ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Globina (mm): 530
Višina (mm): 1290
Širina (mm): 730
EAN: 6941057413761
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: INTEX Ultra bazen z okvirjem 488 x 122cm (26326NP)

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna