INTEX Otroška maska z dihalko - morski pes

Koda izdelka: INTEX-721477
Na zalogi
€ 12.21
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 1 kos)
Predvideno 21.03.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 21.03.2024

Opis

Otroška maska z dihalko morski pes. Primerna je za starost otroka od 3 do 8 let.

Primerno za:

  • Starost od 3 - 8 . leta

OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3. let. Izdelek uporabljajte samo pod nadzorom odrasle osebe. Ne držite izdelka v bližini ognja. Shranite naslov proizvajalca in navodila za kasnejšo uporabo.

OPOZORILA na EMBALAŽI: Izdelek (maska) ne nudi zaščite v primeru nesreče. Izdelek se lahko uporablja le pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo izdelka natančno preberite ta navodila in opozorila. Varnostno steklo (izdelano iz polikarbonata) pomeni, da steklo izpolnjujejo "trdnostni test" po standardu ASTM F963. Steklo ni nezlomljivo. Izogibajte se kakršnihkoli direktnih trčenj s trdimi predmeti.

OPOZORILA na ORIGINALNIH NAVODILIH: Otroci lahko uporabljajo masko le pod nadzorom odraslih. Zaradi varnosti in za večji užitek se poučite, kako morate pravilno uporabljati ta izdelek. Preden masko uporabite v vodi, skrbno preberite ta navodila. Dodajanje tujih predmetov maski, na primer podaljškov za dihalno cev, lahko ogrozi vaše življenje. Dihalke, označene "EN 1972 - TYPE2", ne smejo uporabljati osebe, ki merijo manj kot 150 cm. TYPE 2 je primeren za osebe višje od 150 cm.S tem izdelkom lahko gledate pod vodo in dihate na površini, ne da bi vam bilo treba pri tem dvigniti obraz iz vode. Maska je primerna le za aktivnosti v vodi. Izogibajte se močnim udarcem po steklu maske in ne potapljajte se z obrazom navzdol. Da se maska ne bi zameglila, na notranjo stran stekla nanesite sredstvo proti zameglitvi in steklo nato temeljito sperite z vodo. Nastavitve in odstranjevanje kateregakoli tipa otroške maske je potrebno izvesti zelo skrbno, še posebej če je maska mokra. Če maska povzroča draženje kože, jo morate takoj prenehati uporabljati. Stekla maske ne vlecite proč od obraza, saj lahko odskoči nazaj in vam poškoduje oči. Ne pozabite, da je ustnik maske izdelan tako, da se prilega med ustnici in zobe. Masko se navadite uporabljati v plitvi vodi. Če se potapljate, včasih voda zaide v dihalno cev. To je povsem normalno. Naučiti se morate močno pihniti in tako vodo odstraniti iz dihalke. Zapomnite si, kako daleč ste plavali; vrnitev je lahko precej utrudljiva. Če imate občutek, da se je maska zaradi pritiska vode preveč sploščila ob vašem obrazu, rahlo izdihnite skozi nos. Če se želite potapljati globlje od 3 m, svetujemo, da se prej posvetujete s kvalificiranim inštruktorjem potapljanja. Preden se potopite pod vodno gladino, največ trikrat globoko vdihnite. Premočno dihanje lahko povzroči, da pod vodo izgubite zavest.

NAJ VAS OPOZORIMO, da se vaš naravni vzgon zmanjša, ko se potopite pod vodo. To pomeni, da boste morda morali plavati navzgor, še preden se boste lahko začeli dvigati nazaj na površje. Ventil, nameščen na dihalki (določeni modeli), je uporaben le za novince, ki želijo ostati na površini. Ko boste že malce bolj izkušeni in boste med svojimi podvodnimi podvigi za dihanje želeli uporabiti dihalno cev, boste ugotovili, da je z malo vaje veliko bolj varno in enostavneje, če ventil odstranite in vodo, ki je zašla v cev, enostavno izpihate. Obarvana varnostna oznaka prilepljena na konici dihalne cevi poskrbi, da je potapljač, ko pride na površino, dobro viden, zato jo je potrebno takoj zamenjati, če obledi ali če jo izgubite. Za čim daljšo življenjsko dobo vaše maske in dihalke: Izogibajte se nepotrebnemu izpostavljanju soncu in zraku. Izogibajte se stiku z maščobami in olji. Nekatere kreme in losjoni za sončenje so izdelani na osnovi olj. Izogibajte se vročini in maske ne odlagajte na vroče površine. Po uporabi jo splaknite s čisto vodo. Za čiščenje ne uporabljajte čistil ali alkohola. Hranite jo v hladnem, suhem in temnem prostoru, v škatli ali torbi in pazite, da se med hranjenjem ne deformira. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Globina (mm): 70
Višina (mm): 490
Širina (mm): 220
EAN: 6941057408330
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: INTEX Otroška maska z dihalko - morski pes

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna