IROBOT robotski sesalnik Roomba 691

Blagovna znamka: IRobot

Šifra izdelka: Roomba691

  • - 21%

  • Brezplačna dostava
  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

499,90 € (cena z 22% DDV)

395,28 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 104,62 € (21%)

ali
12x 34,17 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 23,17 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 17,68 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 395 točk (2,63 €).

Opis

Nova Roomba® serije 600 z čisto novo obliko in novim, svežim dizajnom. Roombo 691 lahko uporabljate z mobilno aplikacijo za vaš pametni telefon iRobot HOME. Vgrajeno ima novo Litij-Ionsko baterijo, kakršno drugače najdemo samo v seriji 900. Ponaša se tudi s nastavitvijo urnika. V paketu skupaj z Roombo prejmete tudi novo integrirano polnilno postajo, navidezni zid z dvojnim delovanjem in nadomestni filter.

Inteligentni navigacijski sistem - iAdapt
iRobot Roomba prihaja s preverjenimi sistemi, ki označujejo iRobot kot pravi robot. Seznam se začne z najpomembnejšim – sistem iAdapt. S tem unikatnim sistemom in tehnologijo Roomba preverja svojo okolico 60 krat na sekundo, z uporabo številnih senzorjev in s 40 načini obnašanja se prilagodi še tako specifičnemu prostoru.

Tristopenjski sistem za čiščenje
Tristopenjski sistem za čiščenje omogoča učinkovito in kvalitetno pobiranje smeti, umazanije in večjih delcev. Sočasno se odvijajo vsi trije procesi:
1. Vrteča stranska krtača
Vrteča stranska krtača počisti ob stenah, vogalih in na težko dostopnih mestih.
2. Dve nasprotno vrteči krtači
Roomba za bolj učinkovito čiščenje uporablja dve nasprotno vrteči se krtači, ki delujeta skupaj kot smetišnica in metla, kateri s tal pobereta večje smeti, drobtinice in lase.
3. Vakuumsko sesanje
Vakuumsko sesanje še intenzivneje posesa smeti in jih zbira v košku.

Prilagodljiva čistilna glava druge generacije
Nastavljiva čistilna glava je druga generacija prilagodljivih čistilnih sistemov, ki se samodejno prilagaja različnim talnim poršinam (laminat, preproge, linolej, ploščice).

Visoko zmogljiv košek za smeti
Visoko zmogljiv košek za smeti AeroVac je idealna rešitev za gospodinjstva z domačimi živalmi; pobira tudi najbolj fin prah.

Zvočno zaznavanje prahu
Z uporabo zvočnih senzorjev in tehnologije Dirt Detect se osredotoča na čiščenje, kjer je to najbolj potrebno.

Časovno programiranje čiščenja
S to funkcijo izberete dan in uro začetka čiščenja robota. Tako lahko Roomba samodejno, brez vaše pomoči in lahko tudi vsak dan ob različnih urah, očisti vaš prostor. Robot je na primer nastavljen za čiščenje tri krat tedensko, kar pomeni, da bo vsak teden ob času, ki ste ga vi izbrali, očistil vaš dom in pustil tla za sabo v brezhibnem stanju.

Značilnost navideznega zida – Dvojno delovanje
Zaradi dveh načinov sesanja imate boljši nadzor nad območjem čiščenja.
- Način navideznega zidu Virtual Wall zadrži vašega robota, da čisti tam, kjer to želite, in izpusti območja, kjer tega ne želite.
- Način HALO zadrži robota v oddaljenosti od predmetov, ki jih želite zaščititi

Tehnologija Antitangle
iRobot misli na navadno gospodinjstvo, zato je oblikoval tehnologijo ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje in zagozditev med kabli ali resami iz preproge. Ko krtače zaznajo oviro, obrnejo smer vrtenja. Na ta način se robot sprosti in lahko nadaljuje čiščenje.

Sistem Wall Follow
Zahvaljujoč stranski krtači in sistemu Wall Follow lahko Roomba učinkovito očisti tudi območja okoli pohištva, vzdolž sten in vogalov ter druga težko dostopna mesta.

Enostaven način upravljanja
Roombi ni potrebno določiti načina dela ali trajanja čiščenja. Roomba se vedno odloči sama glede na razčlenitev in velikost prostora, ki ga čisti. Pritisnite gumb CLEAN in Roomba poskrbi za vse.

Kompaktne dimenzije
Zahvaljujoč svoji višini (9,2 cm) Roomba zleze pod večino pohištva in lahko očistit tudi običajno nedosegljive prostore. Na primer, pod posteljo ali kuhinjskim pohištvom. Dimenzije so bile oblikovane tako, da bi robot ustrezal evropskemu pohištvu na nogah.

Filter iz mikrovlaken
Filter iz mikrovlaken ujame tudi najmanjše prašne delce. Njegove odlične lastnosti se uporabljajo v Roombi serije 600.

Polnilna postaja
Ko Roomba oceni, da je čiščenje dokončano, bo samodejno poiskala svojo polnilno bazo, kjer se bo napolnila in bo pripravljena na naslednje čiščenje. Na bazo se robot vrne tudi v primeru, če mu daste ukaz s pritiskom na gumb DOCK.

Vse vrste talnih podlog
Roomba je robot namenjen čiščenju vseh vrst hišnih tal, kot so ploščice, linolej, preproga ali parket.

Senzorji za zaščito pred padci po stopnicah
Senzorji za zaščito pred padci po stopnicah zagotavljajo, da Roomba ali Scooba ne bo padla po stopnicah ali z drugih dvignjenih površin.

POMEMBNO: Da lahko senzor zazna globino, morate poskrbeti, da na rob stopnic ne sveti direktna sončna svetloba. V primeru, da je tam okno, mora biti zasenčeno.

Program SPOT
Program SPOT je namenjen za lokalno čiščenje. Robot počisti prostor v velikosti 1 m². Služil vam bo kot „metla in smetišnica“, potem ko ste v kuhinji po tleh stresli sladkor, ali vam na primer počisti predpražnik za čevlje.

Enostavno vzdrževanje
Redno vzdrževanje poveča življenjsko dobo vaše Roombe. Dovolj je, da redno praznimo zbiralni koš, očistimo krtače in sprednje kolo.

Odbijač s počasnim dotikom
Roomba odkriva ovire z odbijačem s počasnim dotikom. Zahvaljujoč infrardečim žarkom, ki jih oddaja odbijač, robot oviro prej zazna, se pred njo upočasni in se je rahlo dotakne. Odbijač je zelo prijazen do pohištva. Neposredni stik z oviro izboljša učinkovitost stranske krtače, ki z ovir pometa umazanijo. Poleg tega Roomba zahvaljujoč odbijaču na dotik premaguje navidezne ovire, kot so posteljno pregrinjalo ali dolge zavese.

Diagnosticiranje težav
Robot je sposoben sam diagnosticirati morebitni problem (npr. zamašene krtače) in ga z zvočnim signalom sporočiti.

Navidezni zid z dvojnim delovanjem
Navidezni zid Wirtual Wall® z dvojnim delovanjem združuje dve funkciji, ki ju poljubno izberemo. Prva je funkcija navideznega zidu, ki nam prostor razdeli ali omeji, druga funkcija pa je funkcija HALO zida, s katerim omejimo prostor v radiusu  50 cm, kar nam pride prav pri npr. posodicah s hrano hišnih ljubljenčkov, saj s tem robotu preprečimo, da bi se pri čiščenju zaletaval vanje.

Premagovanje pragov
Roomba zlahka premaga letve, pragove ali druge ovire do višine 2 cm.


Tehnične lastnosti:

- Čiščenje parketa, linoleja, preprog in trdnih površin
- Primerno za gospodinjstva z domačimi ljubljenčki
- Najpametnejši čistilni sistem in navigacija iAdapt 1.0
- Procesor prestižne blagovne znamke ARM
- Adaptivna čistilna glava 2. generacije
- Sistem bočnega čiščenja vzdolž sten in vogalov Wall Follow
- Sistem ANTITANGLE
- Akustična detekcija nečistoč
- Samodejno polnjenje na polnilni postaji
- Funkcija nastavitve časa čiščenja
- Funkcija navideznega zidu z dvojnim delovanjem
- Filtrirni sistem AeroVac– filter iz mikrovlaken
- Odbijač s počasnim dotikom
- Zbiralni koš AeroVac z veliko kapaciteto
- Sklopni ročaj za enostavno rokovanje
- Priporočeno za 4 sobe (do 90 m²)
- Nova, visokozmogljiva Litij-Ionska baterija
- Čas polnjenja: 2 ure
- Dimenzije (mm): 335 x 93 (80 telo robota)
- Glasnost: < 60 dB

Dodatne informacije

Blagovna znamka IRobot
EAN 5060359286253
Teža (kg) 3.5900
Garancija 2 leti

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: IROBOT robotski sesalnik Roomba 691

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven IROBOT robotski sesalnik Roomba 691 priporočamo tudi: