Izenačite ceno

Izenačite ceno

Pri eMundia.si si želimo, da bi pri nas vedno dobili ponudbo, ki vam najbolj odgovarja. Zato smo za vas pripravili storitev Izenači ceno, s katero lahko preverite, da ste dobili najboljšo ponudbo za željen izdelek. Če kateri izmed naših konkurentov ponuja ta izdelek ceneje vam ceno izenačimo v trenutku. Vse kar morate storiti je, da kliknete gumb "Klikni in izenači ceno"

*Ceno izenačujemo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in spodnjimi pogoji. V primeru, da je izenačitev cene v določenem primeru v nasprotju z zakonodajo, ki ureja način določanja in oglaševanja cen ali spodaj navedenimi pogoji si pridržujemo pravico da izenačitev cene zavrnemo.

Kako deluje "Izenači ceno"?

Na strani izdelka pod ceno najdete gumb "Klikni in izenači ceno". Po kliku bomo primerjal ceno izdelka na eMundia.si s cenami na drugih spletnih straneh. V kolikor na kateri izmed spletnih trgovin najde nižjo ceno vam bomo ponudil novo "izenačeno" ceno, če pa je cena že najnižja, se vam bo na ekranu prikazalo obvestilo, da je cena že najnižja.

Nakup po Izenačeni ceni in trajanje ponudbe

Ko se po kliku izpiše izenačena cena imate na voljo 30 minut, da izdelek dodate v košarico in zaključite nakup. Sam postopek oddaje naročila je enak kot pri ostalih nakupih na eMundia.si.

Dodatne ugodnosti in kuponi

Na izdelke z izenačeno ceno ne morete uveljavljati kuponov za dodatne ugodnosti. Lahko pa dobite nagradne točke za registrirane uporabnike, ki jih lahko uporabite pri naslednjem nakupu. Prav tako lahko koristite vse storitve, ki jih ponuja eMundia.si.

Plačilo izdelkov z izenačeno ceno na obroke

Izdelke z izenačeno ceno lahko kupite na obroke.

Trgovci s katerimi izenačujemo ceno

Ceno izenačujemo z naslednjimi trgovci: Bigbang, Mimovrste, Shoppster, Biro, Merkur, Aliansa, Mercator, Inpro, Partners, Mojpaket, Ga, KNK.

Primerjani izdelki

Izenači ceno velja na vse izdelke z gumbom "Klikni in izenači ceno" na eMundia.si . Primerjamo ceno izdelkov, ki so novi, nepoškodovani in imajo enako EAN kodo izdelka.

 

Če menite, da je sistem za izenačitev cene naredil napako, nam pišite na [email protected] in vaš zahtevek bomo posebej preverili.