Izenačimo ceno

Z veseljem vam predstavljamo našo najnovejšo zavezo, ki smo jo sprejeli v našem podjetju.

Ste drugje našli izdelek iz našega prodajnega programa ceneje? Predložite nam dokazilo in CENO vam IZENAČIMO ter PRIŠTEJEMO TOČKE ZVESTOBE, KATERE LAHKO VNOVČITE PRE NASLEDNJIH NAKUPIH!

Seveda pa je že dolgo znano, da v pri nas ponujamo kakovostno storitev dostave, vnosa, odvoza, montaže in priklopa kupljenih izdelkov. Ne oklevajte, oglejte si pestro ponudbo in izberite svoj izdelek. Akcija velja do preklica. 

Kako deluje akcija izenačimo ceno v fizičnih trgovinah?

Prodajnemu osebju v katerikoli eMundia fizični trgovini predložite konkurenčno ponudbo izdelka iz našega prodajnega programa. Ceno konkurenčnega ponudnika vam v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, TAKOJ prilagodimo konkurenčni ponudbi. Dogovorite se tudi za dostavo, montažo in priklop vašega novega aparata,peči....

Kako deluje akcija izenačimo ceno v spletnem centru?

Izdelki, ki so del akcije Izenačimo ceno so označeni, ki ponazarja aktivnost. Obiskovalec lahko s klikom na gumb Izenačimo ceno pošlje zahtevek za izenačitev cene z navedenimi konkurenti. Mi preverimo ceno konkurentov ter jo izenačimo v skladu s pravili akcije. Izenačena cena velja 12 ur in je omejena na uporabnika, ki je zahteval izenačitev cene. V primeru izenačitvi cene, se vam bo prikazal kontaktni obrazec, kamor vpišete podatke o konkurenčni ceni, ime in priimek, epoštni naslov, telefon in povezavo do konkurenčne ponudbe, nato pa boste v roku 24 ur (v času od pon. - pet.) prejeli odgovor na zahtevek. Za pripravo ponudbe iz zahtevka potrebujemo navedene kontaktne podatke in s prejemom ponudbe se strinjate z prijavo na eMundia e-novice ter se strinjate s pravili akcije.

Ali cene prilagodite vsem trgovcem v Sloveniji?

Cene bomo prilagodili vsem ponudbam, ki jih boste našli v fizičnih in spletnih trgovinah.

Kako poteka akcija v fizičnih trgovinah?

Če najdete identičen izdelek, ki je v fizičnih trgovinah eMundia posebej označen z oznako »Izenačimo cene«, po nižji ceni pri zgoraj opisanih konkurentih, bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi.

Kaj pa cene izdelkov?

Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plača ob nakupu skupaj z dostavo.

Akcija ne velja za?

Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta. Akcije Izenačimo ceno ni mogoče koristiti hkrati z drugimi akcijami.

Katere kategorije spadajo v to akcijo?

V akcijo spadajo vsi izdelki prodajnega programa www.emundia.si

Konkurenčni izdelek mora biti?

Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Dobavni rok ne sme biti daljši od 4 dni.

Kakšna dokazila potrebujem?

  • Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 36 ur ali
  • konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska trgovine eMundia ali
  • zaslonski posnetek konkurenčnega izdelka na konkurenčni spletni strani, z vidnim datumo ponudbe ali
  • URL povezavo konkurenčne ponudbe.
  • stoški dostave konkurenčne ponudbe

Kaj če izdelka ni na zalogi?

V primeru da primerjan izdelek v pri nas trenutno ni na zalogi, vam bo naše prodajno osebje podalo informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in izenačili.

Ali lahko nižjo ceno plačam na obroke?

Seveda. Nižjo ceno lahko plačate tudi na obroke. Oglejte si vse možnosti obročnih plačil - TUKAJ.

(Cene veljajo za plačilo v gotovini ali po povzetju.Pridržujemo si pravico do zaračunavanja dodatnih dejanskih stroškov kateri izhajajo iz naslova kartičnega plačila ali obročnega plačila)


*Če boste pri slovenskih trgovcih našli identičen izdelek, ki je v fizičnih trgovinah eMundia in spletni trgovini  www.emundia.si posebej označen z oznako »Izenačimo cene«, po nižji ceni, vam bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi. Akcija se nanaša tako na redne kot na akcijske cene izdelkov pri konkurenčnem ponudniku. Izenačitev cene ne velja za konkurenčna brezplačna darila, bone, vračila kupnine, storitve, različne načine financiranja, kartice lojalnostnega programa ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta.Velja samo za slovenske trgovce,ter veljavne cenike za slovenski trg.

**V kategorijo bela tehnika so vključene naslednje skupine izdelkov: hladilniki, zamrzovalniki, vinske vitrine, nape, kuhalne plošče, pečice, mikrovalovne pečice, štedilniki, pomivalni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, sušilni stroji, korita, armature in klime, v kategorijo izbranih izdelkov . Izdelek, ki ga ponuja konkurenca mora biti nov, z enako EAN kodo in ostalimi karakteristikami. Pri uveljavljanju akcije se predložijo naslednja dokazila: Predračun konkurenta ali ponudbo, ki ne sme biti starejša od 48 ur ali konkurenčni katalog ali letak, ki mora biti veljaven na dan obiska naših trgovin ali spletne trgovine ,zaslonski posnetek konkurenčnega izdelka na konkurenčni spletni strani, z vidnim datumom ponudbe ali URL povezavo konkurenčne ponudbe. Emundia, d.o.o. oziroma spletna trgovina www.emundia.si lahko navedeno akcijo kadarkoli prekliče s takojšnjim učinkom brez predhodne najave.