Aurora

V sodobnih kopalnicah pričakujemo opremo, ki bo zagotavljala popolno funkcionalnost in bo hkrati lepo dopolnjevala tudi modern vizualni slog stanovanja. To ni enostavna naloga, na srečo pa lahko najdemo odlične izdelke, ki se v takšnem okolju počutijo kot doma. Gotovo to velja za izdelke znamke Aurora, ki slovijo prav po sodobnem izgledu in brezhibni funkcionalnosti. Še posebej dobro se ti izdelki znajdejo v minimalistično opremljenem sodobnem stanovanju, z elegantno zasnovo in nevtralnim izgledom pa se ujamejo tudi z drugimi vizualnimi slogi.

Aurora ponuja kvalitetno opremo, ki jo v kopalnici dejansko potrebujemo. V ponudbi te znamke izstopajo predvsem kadi za tuš. Te v sodobnih kopalnicah predstavljajo nekaj težav, saj je kar težko izbrati opremo, ki bo ugodila vsem potrebam zahtevnih stanovalcev. Gre za dokaj veliko in izstopajočo opremo, ki ima vpliv na preostale elemente v kopalnici. Tuš kad Aurora je izvrstna izbira prav zato, ker se odlično povezuje s preostalo opremo in ponudi izjemno prepričljiv končni učinek. Ti izdelki so elegantno oblikovani in ne vzamejo veliko prostora, hkrati pa ponujajo popolno funkcionalnost, ki jo od kopalniške opreme pričakujemo. Ob tem je pomembno še to, da lahko tuš kad enostavno dopolnimo s kabino ali zaveso, ujema se tudi z različnimi armaturami in drugimi dodatki. Na ta način je možno kopalnico opremiti s celovitim kompletom uporabne opreme in doseči zelo posrečen učinek.

Tuš kadi predstavljajo glavnino ponudbe znamke Aurora, najdemo pa pod to znamko tudi nekatere druge izdelke, ki so nujni za funkcionalno kopalnico. Zelo pomembna je seveda oprema, ki dopolnjuje tuš kad. Aurora za ta namen ponuja ključne sisteme, recimo sifon za kad, tako da na enem mestu dobimo prav vse, kar potrebujemo pri opremljanju kopalnice. Z izbiro teh izdelkov se lahko res dobro opremimo – pričakujemo lahko odlično izkušnjo pri uporabi kopalnice, kar velja tudi za zahtevnejše uporabnike.

Padajoče

Izdelkov 73 do 108 od skupaj 183

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Padajoče

Izdelkov 73 do 108 od skupaj 183

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5