MITSUBISHI centralni rekuperator Lossnay LGH-150RVX

Blagovna znamka: Mitsubishi

Šifra izdelka: LGH-150RVX

  • - 20%

  • Brezplačna dostava

Dobava: do 10 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

4.870,24 € (cena z 22% DDV)

3.896,19 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 974,05 € (20%)

Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 3896 točk (25,97 €).

Opis

Sistemi Lossnay uporabljajo tehnologijo energetske rekuperacije z istočasnim prezračevanjem (odvod in dovod zraka v in iz prostora) in s tem prispevajo k izjemno visoki kvaliteti zraka v prostoru ter pomembno zmanjšajo potrebno količino zunanjega zraka.

Osnovni princip delovanja toplotnih izmenjevalcev zraka Lossnay je tehnologija t.i. “Lossnay jedra”, ki dovaja zunanji zrak v notranjost prostora z minimalno izgubo osnovne temperature v prostoru. Navzkrižni tok zraka, skozi jedro, ki je sestavljeno iz plošč, ki spominjajo na ribje plavuti in posebno ob- delana opna / zaslonka v notranjosti jedra ločijo zrak, ki se dovaja v prostor in zrak, ki se iz prostora odvaja. Na ta način je zagotovljen dotok svežega zraka v prostor (če je v prostoru potrebno ogrevanje, bo seveda sistem dovajal topel zrak).

Hyper Eko jedro omogoča popolno izmenjavo in izkoriščenost energije pri križnem izmenjavi zraka. Zahvaljujoč novemu eko-jedru je prehodnost vlage hitrejša, posledično pa dobimo večjo združljivost klimatskih naprav s prezračevanjem z ekonomičnejšim in hitrejšim delovanjem.

Mikroskopsko majhne pore zaslonke zmanjša pretok v vodi topnih plinov, kot sta amoniak in vodik. Jedro je narejeno iz posebno (higroskopsko) obdelanega papirja, ki bolj učinkovito prepušča vlago, s čimer se izboljša energijski izkoristek izmenjave zraka. Tako oblikovan sistem jedra zmanjša prepustnost škodljivih plinov hkrati pa povečuje izmenjavo toplotne energije med notranjim in zunanjim zrakom.

Posebno nizka hitrost ventilacije in štiristopenjski pretok zraka skrbita za največjo energetsko učinkovitost.

Avtomatska nastavitev lopute zagotavlja optimalno prezračevanje glede na pogoje, ki vladajo v določenem prostoru.

Znižanje obremenitev klimatiskega sistema stavbe.
V poletnem obdobju, ko je zunanji zrak hladnejši od zraka v prostoru sistem z by-passom dovaja zunanji hladen zrak mimo LOSSNAY jedra ter tako zmanjša obremenitev klimatskih naprav.
Sistem z by-passom lahko ponoči iz stavbe izloči topel zrak, ki se je v prostoru akumuliral čez med prezračevanjem (velja predvsem za vroče poletne dni) in ga nadomesti s svežim zrakom.

Novi daljinski krmilnik za serijo RX5 s svojimi novimi možnostmi funkcionalnih izbir občutno pripomore k celotnemu procesu varčevanja z energijo. Videz in uporabnost novega krmilnika ustreza vsem standardom klimatskih naprav Mitsubishi. Vse operacije oz. funkcije, ki ste jih prej s težavo nastavljali na glavni enoti toplotnega izmenjevalca Lossnay, sedaj lahko enostavno (po korakih) nastavite preko krmilnika.

 

TEHNIČNI PODATKI:

  • Pretok zraka (hitrost / količina): 1 / 375 m3/h, 2 / 750 m3/h, 3 / 1125 m3/h, 4 / 1500 m3/h
  • Izkoristek izmenjave: 80 ~ 85 %
  • Električni priklop (napetost / faza / frekvenca): 230 V / 1 faza / 50 Hz
  • Moč vnosa (hitrost / moč): 1 / 38 W, 2 / 123 W, 3 / 311 W, 4 / 670 W
  • Hrupnost: 18 dB ~ 39 dB
  • Dimenzije (Š x V x G): 1144 x 808 x 1004 mm
  • Neto teža: 98 kg
  • Entalpijski rekuperator

Daljinski upravljalnik PZ-61DR-E je potrebno dokupiti.

Možnost priklopa CO2 senzorea, ki ob izmerjeni neprimerni vsebnosti CO2 vklopi prezračevanje na najvišjo hitrost.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Mitsubishi
Teža (kg) 98.0000
Električno napajanje (faza/napetost) 1 faza, 230V
Globina (mm) 1004
Širina (mm) 1144
Višina (mm) 808

Ocene

Napisali boste oceno za: MITSUBISHI centralni rekuperator Lossnay LGH-150RVX

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven MITSUBISHI centralni rekuperator Lossnay LGH-150RVX priporočamo tudi: