NETATMO dodadni notranji modul za vremensko postajo NIM01-WW

Blagovna znamka: Netatmo

Šifra izdelka: NIM01-WW

  • - 20%

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

84,18 € (cena z 22% DDV)

66,95 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 17,23 € (20%)

ali
3x 22,59 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 11,39 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 66 točk (0,44 €).

Opis

Vremenska postaja Netatmo je idealen pripomoček za spremljanje kvalitete zraka v prostoru. Neposredno na zaslonu našega mobilnega telefona lahko spremljamo koncentracijo CO2, vlažnost in temperaturo. V kompletu dobimo osnovno enoto, s katero spremljamo pogoje v enem prostoru, a kako spremljati dodatne sobe?

Odgovor je preprost, s pomočjo dodatnih notranjih modulov lahko spremljamo okoljske pogoje v celem stanovanju (dnevna, spalnica, otroška soba) ali večih pisarnah in učilnicah. Na osnovno enoto lahko poveženo do tri dodatne notranje module in tako spremljamo pogoje v štirih ločenih prostorih.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Netatmo
Teža (kg) 0.3000
Garancija 2 leti

Ocene

Napisali boste oceno za: NETATMO dodadni notranji modul za vremensko postajo NIM01-WW

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena