NETATMO Welcome notranja kamera NSC01-EU

Blagovna znamka: Netatmo

Šifra izdelka: NSC01-EU

 • Na zalogi
 • Razdeljena cena

Dobava: Na zalogi Izdelek ja na zalogi v centralnem sklkadišu.Odpremljen bo v naslednjih delovnih dneh.

303,78 € (cena z 22% DDV)

175,00 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 128,78 € (42%)

ali
6x 29,76 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 15,14 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 10,27 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 175 točk (1,17 €).

Opis

Netatmo Welcome je pametna notranja varnostna kamera z vgrajeno revolucionarno tehnologijo prepoznavanja obrazov. Uporabljamo jo za oddaljeno spremljanje prostorov, neposredno v brezplačni aplikaciji na pametnem telefonu ali tablici. Welcome je prva kamera za domačo uporabo, ki prepozna videne osebe. Ko kamera opazi naše domače, smo obveščeni o njihovem prihodu. Obenem nas opozori takoj, ko posname neznano osebo. Welcome je odličen pripomoček za oddaljeno spremljanje doma, vikenda ali pisarne. V vsakem trenutku lahko od kjerkoli preverime kdo je prisoten, spremljamo živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke in shranimo posnetke. Welcome varuje zasebnost, saj se vsi posnetki in identifikacijski podatki shranjujejo izključno lokalno na priloženo SD kartico in se ne pretakajo v oblak.

Namestitev in uporaba pametne kamere je neverjetno preprosta. Welcome enostavno postavimo kjerkoli znotraj objekta s pogledom na vhod, jo priključimo na napajanje in naložimo aplikacijo. Kamera samodejno poišče lokalno brezžično WiFi omrežje in se nanj poveže.

Welcome začne takoj prepoznavati obraze, ki jih poimenujemo s preprostim dotikom zaslona.

Z Netatmo Welcome aplikacijo lahko kadarkoli in od kjerkoli preverimo kdo od članov družine je doma, spremljamo živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke in shranimo posnetke. Mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch).

Z Netatmo spletno aplikacijo, lahko do kamere dostopamo tudi z notesnikom oz. in računalnikom (PC/Mac). Preverite kako deluje aplikacija Netatmo Welcome.

Opis delovanja in tehnične karakteristike:

 • Netatmo Welcome je revolucionarna varnostna kamera z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja obrazov. Kako deluje sistem prepoznavanja obrazov? Kamera začne takoj, ko zazna gibanje identificirati obraze, ki jih opazi in jih shranjuje znotraj aplikacije. Welcome postopoma spoznavamo z obrazi naših domačih tako da s preprostim klikom dodajamo posnete obraze profilom posameznih družinskih članov. Več kot je posnetkov posamezne osebe, močnejši je njen profil in posledično boljša in hitrejša identifikacija. Identificiramo lahko do 16 oseb.
 • Welcome nas ne nadleguje z neprestanimi opozorili, da je opazila znano osebo. Ko se bo ta vrnila domov, nas bo na to kamera opozorila in nato za nastavljen čas to osebo obravnavala kot da je doma. Če želimo lahko tudi onemogočimo opozarjanje in snemanje za izbrane osebe.
 • Kamera snema le takrat ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram posnetkov prazne sobe.
 • Namestitev in uporaba Welcome kamere je neverjetno preprosta. Z priloženim napajalnim adapterjem jo priključimo v standardno 220V vtičnico in kamera samodejno poišče lokalno brezžično WiFi omrežje in se nanj poveže. Kamero povežemo na splet tudi prek vgrajenega Ethernet priključka. Postavimo jo na mesto, ki gleda proti vhodu v objekt, da tako zagotovimo da bodo posneti vsi ki vstopijo.
 • Vsi posnetki in identifikacijski podatki se shranjuje izključno na lokalno MicroSD flash kartico v kameri. Na Netatmo cloud se prek enkriptirane povezave naloži le zaslonska slika (Screen shot) vsakega posnetka, na kateri je najbolj jasna fotografija vsake identificirane osebe. Kameri je priložena 8 Gb kartica, vstavimo lahko kartico z kapaciteto do 32 Gb. Na priloženo SD kartico se v povprečju shrani dobrih 100 ur posnetkov. Ko je kartica polna, začnejo novi posnetki prepisovati najstarejše.
 • Vzporedno lahko upravljamo z večjim številom Welcome kamer in dovolimo dostop neomejenem številu uporabnikov.
 • Netatmo Welcome mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za iOS in Android telefone, tablice in ure (Apple Watch).
 • Kompatibilne verzije operacijskega sistema - iOS 8 oz. Android 4.3. Aplikacijo lahko naložimo na neomejene število naprav.
 • Z uporabo spletne aplikacije Netatmo lahko s kamero upravljate prek notesnika oz. namiznega računalnika (PC/Mac).
 • Kamera Welcome zajema zelo kvalitetne posnetke v Full HD 1080p H.264 formatu v širokem 130° kotu in omogoča snemanje v temi. Vgrajen je 4 MP video senzor. Vgrajen je tudi mikrofon za zajem zvoka.
 • V paketu je Welcome kameri priloženo vse kar potrebujete za montažo - USB in Ethernet kabel, napajalni adapter in 8Gb SD kartica.
 • Dimenzije kamere: 45 x 45 x 151 mm.
 • Kamera je namenjena notranji (Indoor) namestitvi.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Netatmo

Ocene

Napisali boste oceno za: NETATMO Welcome notranja kamera NSC01-EU

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena