NETATMO wind gaude merilec vetra + montažni nosilec

Blagovna znamka: Netatmo

Šifra izdelka: NWA01-WWW

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

157,38 € (cena z 22% DDV)

130,67 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 26,71 € (17%)

ali
3x 44,17 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 22,28 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 11,33 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 130 točk (0,87 €).

Opis

Merilec smeri in moči vetra je odličen dodatni modul za Netatmo vremensko postajo. Je prvi merilec vetra za pametne telefone, ki za odčitavanje vetra opušča tradicionalno vetrnico in jo nadomešča z najnovejšo ultrasonično tehnologijo.

Tako zagotavlja izredno natančnost pridobljenih podatkov, ki so jo do sedaj omogočale le profesionalne meterološke naprave. V brezplačni mobilni ali spletni aplikaciji lahko neprestano v živo spremljamo trenutno moč, smer in sunke vetra.

Na voljo so nam statistični podatki in pregledi za izbrano časovno obdobje. Podprt je merilni razpon od 0 to 180 km/h in zagotovljena natančnost 1,8 km/h.

Merilec je narejen iz odpornih materialom in tako omogoča postavitev na najbolj izpostavljene lokacije in zaščito pred točo, močnimi sunki vetra in UV žarki.

Napajanje je izvedeno prek štirih priloženih standardnih AA baterij. Povezava na bazno postajo - vremensko postajo Netatmo poteka prek brezžičnega omrežja (868 Mhz RF), z dometom 100m. 

Z merilcem vetra pridobi Netatmo vremenska postaja dodatno merilno kategorijo in postane še pametnejša

Glavne prednosti merilca vetra Netatmo:

  • Dodatni zunanji modul za pametno vremensko postajo Netatmo.
  • Merjenje smeri in moči vetra neposredno na pametnem telefonu in tablici.
  • Vgrajena najnovejša ultrasonična tehnologija zagotavlja natančnost profesionalnih naprav.
  • Pregledna statistika vetra in sunkov.
  • Modul lahko namestimo do 100m od osnovne postaje.
  • Napajanje izvedeno prek priloženih standarnih AA baterij.
  • Trpežno ohišje omogoča namestitev na najbolj izpostavljene lokacije.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Netatmo
Garancija 2 leti

Ocene

Napisali boste oceno za: NETATMO wind gaude merilec vetra + montažni nosilec

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena