NETATMO zunanja kamera Presence N0C01-EU

Blagovna znamka: Netatmo

Šifra izdelka: N0C01-EU

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

421,99 € (cena z 22% DDV)

351,64 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 70,35 € (17%)

ali
12x 30,45 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 20,65 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 15,75 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 351 točk (2,34 €).

Opis

Netatmo Presence je revolucionarna zunanja varnostna kamera, ki za varovanje doma uporablja napredno umetno inteligenco.

Presence neprestano analizira dogajanje v okolici našega objekta in v živo prepoznava osebe, vozila in živali. V mobilno aplikacijo na telefonu nam pošlje obvestilo takoj ko na dvorišču opazi neznanca, ko na dovoz pripelje avtomobil ali ko se na vrtu prikaže maček. Unikatna prednost kamere

Presence je vgrajen reflektor, ki nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Presence preprosto nadomesti obstoječo zunanjo luč in se poveže na splet prek domačega WiFi omrežja.

V vsakem trenutku lahko od kjerkoli v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji preverime živo sliko z lokacije, v časovnici pogledamo pretekle dogodke, shranimo posnetke in prižgemo vgrajen reflektor. Presence je odličen pripomoček za pametno varovanje doma, vikenda ali pisarne.

Z njeno pomočjo lahko elegantno preprečimo vlome in poškodovanje naše lastnine.

Glavne prednosti pametne zunanje varnostne kamere Netatmo Presence:

  • Prva zunanja varnostna kamera za domačo uporabo, ki za varovanje doma uporablja napredno umetno inteligenco.
  • Samodejno prepoznavanje oseb, vozil in živali.
  • Pametno spremljanje okolice doma v brezplačni mobilni in spletni aplikaciji.
  • Vgrajen močan reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste.
  • Preprosta namestitev in povezava v obstoječe domače WiFi omrežje.
  • Vsi posnetki in podatki se shranjujejo le na lokalno SD kartico in se ne pretakajo na oblak.
  • Kamera snema le ko zazna gibanje, s čimer se izognemo uram praznih posnetkov.
  • Kvalitetni Full HD 1080p posnetki, širok vidni kot, zoom in zmogljivo snemanje v temi.
  • Elegantna oblika s trpežnim ohišjem iz aluminija, delovanje pri temperaturi od -20° do 70°C.

Pametna zunanja varnostna kamera Presence neprestano v živo analizira dogajanje v okolici doma. Takoj ko prepozna osebe, vozila in živali, nas o tem obvesti s sporočilom na telefon. Vgrajena napredna umetna inteligenca in unikatni reflektor poskrbita za popolno varnost našega domovanja.

Namestitev kamere Netatmo Presence je nadvse preprosto. S kamero nadomestimo obstoječo zunanjo hišno razsvetljavo in tako poskrbimo za napajanje. Ves pribor za montažo je priložen. Kamera samodejno najde domače brezžično WiFi omrežje in se prek njega poveže na splet. V nekaj minutah je vzpostavljen sofisticiran nadzorni sistem z integriranim reflektorjem.

Ponoči diskretno opazujemo okolico doma prek infra-rdečega nočnega načina snemanja. Unikatni pametni reflektor lahko prižgemo ročno v aplikaciji oz. ga nastavimo tako da se vključi samodejno, ko kamera opazi osebo, vozilo ali žival. Reflektor nam ponoči olajša dostop do vhoda in obenem odganja nezaželene goste. Kamera je namenjena zunanji uporabi - temperaturno območje delovanja -40°C do 50°C in HZO zaščita za vodotesnost.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Netatmo
Garancija 2 leti

Ocene

Napisali boste oceno za: NETATMO zunanja kamera Presence N0C01-EU

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena