Brezžični termostat PH-BSP in PH-003

Blagovna znamka: Elprema

Šifra izdelka: PH-BSP-PH-003

  • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

112,24 € (cena z 22% DDV)
ali
3x 37,77 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 19,05 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 112 točk (0,75 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

S tem sistemom je mogoče upravljati ogrevanje dela hiše ali stanovanja (ali kateregakoli uporabnika priključenega na napajanje) iz katerekoli točke v prostoru. S pomočjo tega sistema, lahko ločeno upravljamo ogrevanje spalnega ali bivalnega dela stanovanja ali večjega prostora, kjer je potrebnih več grelnih elementov. S pomočjo brezžične kontrolne enote lahko upravljamo z do 255 aktivatorji (PH-SP3).
S pomočjo kontrolne enote lahko nastavite različne programe temperature z različnimi tedenskimi in dnevnimi nastavitvami. Ob nakupu s 7 že pred nastavljenimi programi, ki jih je moč spremeniti.
Komplet sestavljen iz:
1x Brezžična kontrolna enota - termostat za eno sobo ali del stanovanja PH-BSP
1x Brezžični aktivator za daljinsko upravljanje PH-SP3

Dodatne informacije

Blagovna znamka Elprema
Teža (kg) 2.0000

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: Brezžični termostat PH-BSP in PH-003

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena