Kopalniški radiatorji, ki vam jih nudimo v spletni trgovini eMundia, so večinoma klasično beli, seveda pa jih dobite tudi v drugih barvah. Radiatorji se razlikujejo tudi po dimenzijah, oblikah in podrobnostih, ki so za kupca lahko še kako pomembne. Njihove dodatne značilnosti boste našli TUKAJ.

Trudimo se, da bi ugodili vašim željam, zato predlagamo, da pregledate našo ponudbo in se pozanimate, kakšni kopalniški radiatorji so vam na voljo – med drugim tudi električni kopalniški radiator, ki je samostojna enota in kot taka povsem neodvisna od vašega ogrevalnega sistema!

Tako imenovani 'radiator lojtra' je danes tako rekoč obvezna oprema prav vsake kopalnice, pa naj bo ta še tako majhna. Poleg ogrevanja kopalnice, ki mora biti primerno topla že zato, ker se v njej prhamo in/ali kopamo, ima še praktične vrednosti – zavzame le malo prostora, saj je nameščen navpično ob steni, poleg tega lahko cevni radiator uporabljamo tudi za obešanje mokrih brisač in sušenje perila, prepričani pa ste lahko, da bo elegantni električni radiator za kopalnico tudi zanimiv estetski element v vaši oazi nege in sprostitve.

Kopalnica je vendarle prostor, v katerem nam mora biti udobno, skrbno izbrani elementi pa lahko naše počutje naredijo le še prijetnejše. Zato naj bodo skrbno izbrani tudi vaši kopalniški radiatorji, ki so vam na voljo v naši trgovini.

Padajoče

28 artiklov

Padajoče

28 artiklov