Brusilniki in polirni stroji

Brusilnik ter polirni stroj je nepogrešljiv za vsakega pravega mojstra. Za kakovostno delo potrebujete tudi kakovosten stroj in brusilniki in polirni stroji, ki so vam na voljo v naši spletni trgovini, se ponašajo s kakovostjo in trpežnostjo. V spletni trgovini eMundia smo pripravili bogato ponudbo različnih modelov brusilnih in polirnih strojev za vse potrebe. Preverite naše konkurenčne cene in kratke roke dobave za vaša naročila. V eMundii vam nudimo tudi popolno garancijo na zadovoljstvo za vse modele, hitro dostavo in najkonkurenčnejše cene. V primeru kakršne koli nejasnosti glede nakupa se posvetujte z našimi svetovalci. Brusilniki in polirni stroji so na voljo v različnih izvedenkah, zato vam bodo svetovalci z veseljem svetovali in pomagali izbrati pravi model za vaše potrebe.

Brusilniki in polirni stroji so vam za določene modele na voljo tudi z brezplačno dostavo na dom in z možnostjo plačila z do 60 obrokov. Preverite tudi našo ponudbo garancije na zadovoljstvo. Preverite tudi ostale sorodne izdelke, ki jih potrebujete. V naši spletni trgovini boste našli vsa orodja in opremo po najboljših cenah.

Padajoče

1 artiklov

 • Več o izdelku
  • - 38%

  BOSCH Kotni brusilnik GWS 1400 Professional

  175,68 € (cena z 22% DDV)

  108,45 € (cena z 22% DDV)

  ali 6 x 18,54 €

  • Na zalogi
  • Razdeljena cena
  • Priporočamo
  Močan 1400 W motor 2,5 m dolg priključni kabel Ročaj je mogoče namestiti na levo ali na desno stran Dober oprijem tudi za levičarj

Padajoče

1 artiklov

Filtriranje

Nakup po

 1. Blagovna znamka: Odstrani ta izdelek Bosch

Možnosti nakupa

Kategorija
 1. Kotni brusilniki (1)
Cena
 1.  
  108
  109
Blagovna znamka
 1. Bosch (1)
 2. Iskra (2)
 3. ISKRA ERO (6)
 4. Metabo (56)
Ključne besede artikla
 1. Priporočamo (1)