Industrijski sesalec za čisto delovno okolje!

Če se ukvarjate s proizvodnjo, potem veste, da je čisto delovno okolje pogoj za kakovost in varnost. Industrijski sesalec znamke Omega Air, ki vam je na voljo v naši spletni trgovini, vam ponuja vrhunsko čiščenje. V spletni trgovini eMundia smo pripravili izjemno bogato ponudbo različnih modelov industrijskih sesalcev za vse potrebe. Preverite naše konkurenčne cene in kratke roke dobave za vaša naročila. V eMundii vam nudimo tudi popolno garancijo na zadovoljstvo za vse industrijske sesalce, hitro dostavo in najkonkurenčnejše cene. V primeru kakršne koli nejasnosti glede nakupa se posvetujte z našimi svetovalci. Z veseljem vam bodo svetovali in pomagali izbrati pravi model za vaše potrebe.

Industrijski sesalec vam je na voljo z nakupom na do 60 obrokov in za določene modele tudi z brezplačno dostavo na dom. Preverite tudi našo ponudbo garancije na zadovoljstvo. Preverite tudi ostale sorodne izdelke, ki jih potrebujete. V naši spletni trgovini boste našli vsa orodja in opremo po najboljših cenah.

Padajoče

1 artiklov

 • Več o izdelku
  • - 14%

  ECG sesalnik VM 2120 hobby

  59,99 € (cena z 22% DDV)

  51,55 € (cena z 22% DDV)

  ali 3 x 17,87 €

  • Razdeljena cena
  - Sesalnik serije HOBBY - Idealen za delo doma in v garaži - Oranžno-siva barvna kombinacija - Funkcija mokrega in suhega sesanja - Funkci

Padajoče

1 artiklov

Filtriranje

Nakup po

 1. Blagovna znamka: Odstrani ta izdelek ECG

Možnosti nakupa

Blagovna znamka
 1. ECG (1)
 2. Karcher (10)
 3. Metabo (9)
 4. Omega Air (6)