WD trdi disk RED plus 4TB 3,5" SATA3 256MB (WD40EFPX)

Koda izdelka: WD-144179
Predvidena dostava na dom: do 14 delovnih dni
€ 129.87
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 17.04.2024

Opis

Red Plus 4TB 3,5" SATA6 256MB (WD40EFPX) trdi disk

Z močjo za obvladovanje majhnih in srednje velikih poslovnih okolij NAS in povečanimi delovnimi obremenitvami za stranke SOHO je WD Red Plus idealen za arhiviranje in skupno rabo ter obnovo matrike RAID v sistemih, ki uporabljajo ZFS in druge datotečne sisteme. Ti pogoni, izdelani in preizkušeni za sisteme NAS z največ 8 ležišči, vam nudijo prilagodljivost, vsestranskost in zaupanje pri shranjevanju in skupni rabi vaših dragocenih domačih in službenih datotek.

Ključne podrobnosti

  • Na voljo v zmogljivostih od 1 do 14 TB s podporo za do 8 ležišč
  • Razred zmogljivosti 5400 RPM
  • Podpira delovno obremenitev do 180 TB/leto
  • Vdelana programska oprema NASware za združljivost
  • Mala ali srednje velika podjetja NAS sistemi v okolju 24x7
  • 3-letna omejena garancija

Za mala ali srednja podjetja
Pretakajte, varnostno kopirajte, delite in organizirajte svojo digitalno vsebino s pogoni NAS in WD Red Plus, zasnovanimi za preprosto skupno rabo vsebine z napravami v vašem domu ali podjetju. Tehnologija NASware 3.0 poveča združljivost vaših pogonov z vašim obstoječim omrežjem in napravami. Za večja podjetja z do 24 ležišči lahko računate na pogone WD Red Pro, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost.

Ekskluzivni NASware 3.0
Ne bo dovolj vsak pogon. Pridobite do 112 TB kapacitete v svojem sistemu NAS z 8 ležišči in z ekskluzivno tehnologijo Western Digital NASware 3.0 lahko optimizirate vsak pogon. Napredna tehnologija NASware 3.0, ki je vgrajena v vsak trdi disk WD Red, izboljša zmogljivost shranjevanja s povečanjem združljivosti, integracije, nadgradljivosti in zanesljivosti. Ustvarjeni za optimalno združljivost NAS Pogoni WD Red Plus s tehnologijo NASware odpravljajo ugibanje pri izbiri pogona. Naš edinstveni algoritem, optimiziran za sisteme NAS, uravnoteži zmogljivost in zanesljivost v okoljih NAS in RAID. Preprosto povedano, pogon WD Red Plus je eden najbolj združljivih pogonov, ki so na voljo za ohišja NAS. Toda ne verjemite nam na besedo. Pogoni WD Red Plus so odraz obsežnega sodelovanja s tehnologijo partnerjev NAS in testiranja združljivosti.

WD Red Pro za velika podjetja
Če iščete visoko zmogljivost za NAS, trdi diski WD Red Pro NAS zagotavljajo izjemno zmogljivost za srednje in velike poslovne stranke z izjemnimi zahtevami. Za okolja NAS z 9 do 24 ležišči diski WD Red Pro zagotavljajo brezkompromisno zmogljivost in neomajno zagotovilo, podprto s 5-letno omejeno garancijo.

3D Active Balance Plus
Naša izboljšana tehnologija nadzora ravnotežja v dveh ravninah znatno izboljša splošno zmogljivost in zanesljivost pogona. Trdi diski, ki niso pravilno uravnoteženi, lahko povzročijo pretirane vibracije in hrup v sistemu z več pogoni, skrajšajo življenjsko dobo trdega diska in sčasoma poslabšajo zmogljivost.

24/7 Okolje
Ker je vaš sistem NAS vedno vklopljen, je zanesljiv pogon bistvenega pomena. Z MTBF do 1 milijona ur je pogon WD Red Plus zasnovan za reševanje okolij 24x7.
Premium podpora in 3-letna omejena garancija
Samozavestno nadgradite delovanje svojega NAS z zagotovilom 3-letne omejene garancije, skupaj s podpornimi storitvami svetovnega razreda, vključenimi v vsak pogon WD Red Plus.
Namizni pogoni vs. WD Red Plus

Naredite pravo ob svojem NAS-ju in izberite pogon, ki je namensko izdelan za NAS, z vrsto funkcij, ki pomagajo pri ohranjanju vaših podatkov in ohranjanju optimalne zmogljivosti. Pri izbiri trdega diska za NAS upoštevajte naslednje:
- Združljivost: Za razliko od namiznih pogonov so ti 3,5-palčni trdi diski posebej testirani na združljivost s sistemi NAS za optimalno delovanje.
- Zanesljivost: vedno vklopljeno okolje NAS ali RAID je vroče in namizni pogoni običajno niso zasnovani in preizkušeni v teh pogojih, kot so pogoni WD Red Plus.
- Kontrolniki za obnovitev napak: trdi diski WD Red Plus NAS so posebej zasnovani z nadzorom za obnovitev napak RAID, ki pomagajo zmanjšati napake v sistemu NAS.
- Zaščita pred hrupom in vibracijami: Namizni pogoni, zasnovani za samostojno delovanje, običajno nudijo malo ali nič zaščite pred hrupom in vibracijami, ki so prisotni v sistemu z več pogoni. Pogoni WD Red Plus so zasnovani tako, da uspevajo v sistemskih okoljih NAS z več ležišči.

Tehnični podatki:

  • Proizvajalčeva koda: WD40EFPX
  • EAN koda: 3830082170592
  • Proizvajalec: WD
  • Kapaciteta: No
  • Hitrost vrtenja: 5400 obr/min
  • Tip: HDD - trdi disk
  • Format: 8,89 cm (3,5")
  • Vmesnik: SATA 6
  • Kapaciteta: 4TB
  • Hitrost prenosa podatkov: do 180MB/s
  • Dimenzije (SxVxG): 26,1 x 146,9 x 101,6 mm
  • Garancija: 36 mesecev
  • Predpomnilnik: 256 MB
EAN: 3830082170592
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: WD trdi disk RED plus 4TB 3,5" SATA3 256MB (WD40EFPX)

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna