SAMSUNG - Posebna ponudba za lepši dom

Veliko časa preživimo doma, in zakaj ne bi bil ta čas za nas udoben in prijeten? Z nenehnim uvajanjem inovacij vam Samsung izboljša vsakdanje življenje in s sodobnimi napravami naredi vaše življenje še lepše, brezskrbnejše in preprostejše. Zato izkoristite priložnost, da s posebnim popustom do 25 % in petimi leti garancije naredite svoj dom še lepši, ter prostor, v katerem bivate, opremite z najsodobnejšimi napravami, ki so izjemno uporabne, pomagajo pri gospodinjskih opravilih in vam olajšajo življenje.

Vsakdanje življenje želimo narediti boljše in prijetnejše, zato iz dneva v dan razvijamo tehnologije in na trg gospodinjskih aparatov prinašamo vrhunske izdelke. Tako se vsak dan trudimo upravičiti zaupanje kupcev in uporabnikov ter vsem nuditi izkušnjo, ki si jo zaslužijo

Zavedamo se, da so danes posebne zahteve potrošnikov vse bolj izrazite, tako da sta pri nas sodobna oblika in funkcionalnost izdelka usklajeni v prav vsaki napravi. Z inovativnim pristopom smo zakorakali v prihodnost, kjer sta ti dve zahtevi že združeni v eno, zato lahko ponujamo edinstveno izkušnjo uporabe izdelka, pa tudi vključitev v zasnovo vsakega prostora.Izberite torej gospodinjske aparate Samsung, si izboljšajte življenje in pri nakupu prihranite do 25 %, hkrati pa lahko za določene naprave dobite tudi 5-letno garancijo.S to promocijo izkoristite velik prihranek in si zagotovite naprave, ki omogočajo bolj udobno in sproščeno življenje!

Prihranek do 25 % vam pripada ob nakupu določenih modelov Samsung pralnih strojev, sušilnih strojev, kombiniranih pralno-sušilnih strojev, hladilnikov in vgradnih kuhinjskih naprav (hladilnikov, pečic, kuhalnih plošč, nap, mikrovalovnih pečic in pomivalnih strojev) v obdobju od 18. 9. do 31. 10. 2020

Promocija 5 let garancije velja za določene hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike, kupljene od 1. 9. do 31. 12. 2020, ter sušilne stroje in kombinirane pralno-sušilne stroje, kupljene od 1. 10. do 31. 12. 2020. Za več informacij in pridobitev pravice do 5-letne garancije obiščite www.samsung.com/si/offer/5yw-promo/.

Promocija traja navedeno obdobje ali do porabe zalog.

Padajoče

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 43

  1. 1
  2. 2

Padajoče

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 43

  1. 1
  2. 2