SANGENIC kaseta s folijo za koš Twist&Click (6 kos)

Koda izdelka: SANGENIC-819645
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 48.10
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 08.04.2024

Opis

Linija Sangenic Twist & Click predstavlja nadgradnja obstoječega TEC sistema. Nove linija kaset Twist & Click je izdelana v 98% iz reciklirane plastike in je tako prijaznejša do okolja. Folija je zaščitena z BIOMASTER filmom, ki preprečuje razvoj bakterij do 99%. Antibakterijska zaščita je prisotna v filmu in ne v drugih komponentah tega izdelka. Film je obdelan z biocidom Biomaster silver, ki je bil preizkušen za ISO 22196:2011. Kaseta ima vonj po citrusih. Kaseta ovije vsako pleničko posebej in tako popolnoma preprečuje širjenje neprijetnih vonjav. Kasete ustrezajo košem Twist & Click – primerne so za koše s sistemom zavijanja ( linije twist), ki popolnoma preprečuje širjenje neprijetnih vonjav.

Tehnični podatki:

  • Kaseta posamično ovije vsako plenico posebej v večplastno protibakterijsko folijo, ki preprečuje širjenje neprijetnih vonjav in klic.
  • Antibakterijski film ubije 99% nevarnih klic, kot sta E. coli in Staphylococcus Aureus.
  • kolju prijaznejše*: ista debelina folije in enak učinek preprečevanja vonja, s tem da je sedaj večplastni antibakterijski film izdelan na biološki osnovi in iz trajnostno pridobljenega sladkornega trsa GREENFILM ™.
  • Enostavno za uporabo: postopek polnjenja je hiter in enostaven-preprosto odstranite pokrov s praznega ohišja, vstavite eko polnilo, kliknite pokrov nazaj na svoje mesto in ga uporabite kot običajno v košu Twist & Click.
  • Sistem Twist & Click zagotavlja, da je vsaka plenica posebej zavita v optimalno količino protibakterijske folije, kar pomeni manj odpadkov.
  • Vsako polnjenje zagotavlja dovolj antibakterijske folije, da zavije približno eno mesečno porabo plenic, odvisno od velikosti in števila plenic, ki jih uporabljate.
  • Kasete so združljive samo z koši Twist & Click.

*53% manjši odtis CO2 v primerjavi s predhodnim sistemom Twist & Click.

Izdelek ni primeren za otroke (izdelek ni igrača).

Globina (mm): 190
Višina (mm): 190
Širina (mm): 380
EAN: 5010415510082
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: SANGENIC kaseta s folijo za koš Twist&Click (6 kos)

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna