Sanitarna toplotna črpalka Termo+ C2/230 BasicAir

Blagovna znamka: Termo Shop

Šifra izdelka: C2230basicAIR

  • - 15%

  • Razdeljena cena
  • Možnost montaže

Dobava: do 10 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

1.706,78 € (cena z 22% DDV)

1.450,76 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 256,02 € (15%)

ali
12x 125,52 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 85,12 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 64,93 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 1450 točk (9,67 €).
Informativna cena izdelka v primeru montaže je 1.302,12 € z 9,5% DDV in ne vključuje montaže.

Cena vključuje 9,5% DDV

Okvirni čas montaže: 10 delovnih dni (v primeru nedobavljivosti toplotne črpalke, se rok montaže podalša in začne veljati od izdobave toplotne črpalke)

Vsa dodatna dela in material, ki je obsežnejši od osnovne montaže, doplačate ob montaži monterju: Cenik dodatnih del

Opis

Kakšno prostornino bojlerja potrebujem?

Na eno osebo lahko računate porabo okoli 50 litrov vode, tako da za 2–4 člansko družino izberite 230 l TČ. Za 5–6 članov izberite 300 l TČ. TČ za ogrevanje sanitarne vode lahko priključite na obstoječi kotel na olje, trdo gorivo ali na ogrevalno TČ. Če imate občasno večje potrebe po topli vodi, lahko za vsak model TČ za ogrevanje sanitarne vode izberete še dodatni električni grelec.

Katero izvedbo TČ potrebujem?

Izberite klasično izvedbo, če želite, da TČ v kotlovnici, garaži, shrambi jemlje topel zrak in v prostor vrača malo ohlajenega. Voden zrak izberite, če želite dovajati topel zrak iz drugega prostora ali drugi prostor rahlo hladiti. Izberite solar izvedbo, če želite na bojler TČ vezati še sončne kolektorje ali toplotno črpalko za ogrevanje objektov.

Ali ste vedeli, da lahko s toplotno črpalko za sanitarno vodo …

Prihranite do 75% stroškov ogrevanja tople vode? Z 1 kW električne energije pridobite do 4,5 kW toplotne energije? Izkoriščate toploto sonca in zmanjšate emisije CO2 za več kot 60%? Vodo ogrevate ceneje, kot neposredno s sončnimi kolektorji, če upoštevate še strošek investicije? Poplačate TČ v 6–7 letih, če pa odštejete strošek bojlerja, ki ga potrebujete v vsakem primeru, pa je ta vračilna doba še krajša? Brezplačno hladite shrambo ali klet?

Toplotno črpalko z bojlerjem C2/230 BasicAir deluje v prostoru s temperaturo zraka od +7°C do 35°C. Črpalko lahko enostavno upravljamo z večfunkcijskim regulatorjem z avtomatskim antilegionelnim programom in možnostjo vklopa preko časovnika. Nemoteno delovanje in dolgo življenjsko dobo kupcem zagotavlja vgrajen rotacijski kompresor, ki omogoča tudi izvedbo antilegionelnega programa in doseganje visokih temperatur brez uporabe dodatnega električnega grelnika. Izvedba solar z dvojnim izmenjevalcem v bojlerju je namenjena tistim uporabnikom, ki želijo hkrati izkoristiti tri različne načine segrevanja vode- toplotna črpalka, kotel in sončni kolektorji. Izvedba Basic in Air omogoča zajem toplega in/ali izpih hladnega zraka v drug prostor. Zračni kanali so speljani od mesta zajema zraka, skozi toplotno črpalko, do mesta izpusta. Skupna dolžina kanalov ne sme biti daljša od 10 metrov, premer 180 mm.

  • Energetski razred: A
  • Volumen bojlerja: 230l
  • Grelna moč: 2,15kW
  • Električna moč: 0,44kW

Dodatne informacije

Blagovna znamka Termo Shop
Teža (kg) 170.0000
Garancija 2 leti
Globina (mm) 660
Širina (mm) 660
Višina (mm) 1600
Volumen 230 L

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: Sanitarna toplotna črpalka Termo+ C2/230 BasicAir

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven Sanitarna toplotna črpalka Termo+ C2/230 BasicAir priporočamo tudi: