STATUS 2.5-litrska okrogla vakuumska posoda - bela

Koda izdelka: okroglavak.25-bela
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 13.46
€ 14.64
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 14.64
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 2 kos)
Predvideno 25.04.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 25.04.2024

Opis

So vaše kuhinjske omarice polne doz za shranjevanje živil najrazličnejših oblik, zato je zaloga živil nepregledna in pogosto zavržete živila s poteklim rokom trajanja? S Statusovimi vakuumskimi posodami boste podaljšali rok trajanja živil in pregledno uredili kuhinjske police.

Z vakuumskim shranjevanjem do prihranka
Vakuumsko shranjevanje podaljša rok trajanja živil, saj upočasni procese oksidacije. Z odstranjevanjem zraka (in s tem kisika) iz posode upočasnite rast bakterij in plesni, sušenje ter izgubo arome in hranljivih snovi. Za vas to pomeni manj zavržene hrane in tudi manj pogosto nakupovanje novih živil. Na ta način lahko prihranite več sto € letno.

Vakuumirajte in jejte kakovostneje
Prednost vakuumskega shranjevanja je tudi ohranjanje hranljivih vrednosti živil. Sadje in zelenjava bosta polnejša vitaminov, hrustljava živila pa bodo v posodi brez zraka obdržala isto strukturo dlje časa.

Okrogla vakuumska posoda za raznoliko uporabo
Glavna funkcija vakuumskih posod je podaljševanje obstojnosti shranjenih živil. Poleg tega so odlične tudi za:

  • preprečevanje širjenja neprijetnih vonjav po hladilniku;
  • shranjevanje aromatičnih živil, saj z nepredušnimi pokrovi ohranite arome;
  • zaščito živil pred molji, ščurki, muhami in mravljami;
  • transport tekočih živil, saj se posode z vakuumiranjem nepredušno zaprejo in jih ni mogoče odpreti brez popuščanja ventila na pokrovu.

Odcejalni podstavki
Uporabite posebne odcejalnike, ki jih vstavite v posodo in preprečite, da bi živila stala v odvečni tekočini in gnila. En okrogli podstavek ustreza vsem trem volumnom okroglih vakuumskih posod.

Okrogla vakuumska posoda s premišljeno obliko pokrovov
Pokrovi okroglih vakuumskih posod so oblikovani tako, da omogočajo zlaganje vseh treh volumnov posod ene na drugo. Premer okroglih posod je 13 cm, kar vam tudi omogoča, da za zapiranje posode uporabite katerikoli okrogli Statusov pokrov. Največja okrogla vakuumska posoda je visoka 32 centimetrov.

Posebni pokrovi Timer
Pokrovi Statusovih posod imajo vgrajen koledar z oznakami za dan in mesec. Tako si označite, kdaj ste katero živilo shranili ali do kdaj ima rok trajanja.

Materiali, ki zagotavljajo dolgoletno uporabo
Statusove posode so narejene iz Eastman tritana, ki spada med najkakovostnejšo plastiko za shranjevanje živil. Tesnila so silikonska, pokrovi pa iz ABS plastike. Vsi materiali so brez BPA in živilsko neoporečni.

Kakovostni materiali omogočajo enostavno vzdrževanje vakuumskih posod
Največja okrogla vakuumska posoda Status je enostavna za čiščenje, saj jo lahko operete kar v pomivalnem stroju. Pri ročnem pomivanju uporabite običajna sredstva za pomivanje posode. Ne priporočamo uporabo grobih gobic in agresivnih detergentov, ki lahko poškodujejo tesnila na pokrovu ali robove posod.

Statusova 3-letna garancija na pripomočke
Kakovost okroglih vakuumskih posod je zagotovljena s 3-letno garancijo. V tem času vam ob predložitvi potrdila o nakupu brezplačno zamenjamo vse poškodovane dele, ki so nastali ob uporabi v skladu z navodili oz. nadomestimo izdelek z novim.

Zavakuumirana živila niso popolnoma zaščitena pred oksidacijo, zato priporočamo, da občutljiva živila shranjujete v hladilniku.

Tehnični podatki:

  • Dimenzije: 155 x 130 x 320 mm
  • Material: Visokokakovostna plastika Eastman Tritan
  • Oblika: okrogla
  • Volumen: 2,5 l

Navodila za uporabo

EAN: 3831091701814
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: STATUS 2.5-litrska okrogla vakuumska posoda - več barv

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna