Koda izdelka: SET5OKROGEL/BELA
Predvidena dostava na dom: do 14 delovnih dni
€ 24.07
Cena z 22 % DDV
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 03.02.2022

Opis

Set okroglih vakuumskih posod uporabite za shranjevanje najrazličnejših živil, ki jim želite podaljšati obstojnost.

Vakuumsko shranite ostanke kosila, prigrizke za na pot ali kosmiče in čaje. Z vakuumiranjem zaščitite živila pred propadanjem in izgubo arome.

Uporaba 5-delnega seta okroglih vakuumskih posod

Set okroglih vakuumskih posod je prvenstveno namenjen shranjevanju živil v kuhinjskih omaricah, vendar je dobra izbira tudi za shranjevanje ostankov obrokov ter sadja in zelenjave, ki jim boste z vakuumiranjem podaljšali svežino.

  • 0,75-litrska posoda je namenjena shranjevanju sladkorja, kave, začimb, prigrizkov in ostalih podobnih živil. Uporabite pa jo lahko tudi za omake, solate, sladice in še kaj.
  • Okrogla vakuumska posoda volumna 1,5 litra je dovolj velika za vakuumiranje testenin in riža, kosmičev, moke, suhega sadja in podobno.
  • V setu dobite tudi dva okrogla odcejalna podstavka, ki sta namenjena shranjevanju živil, za katera ne želite da stojijo v vodi.
  • Vakuumska črpalka je nujno potrebna za vakuumsko zapiranje posod in je priložena v setu.

Za skrbno izbrana živila izberite kakovostne posode za shranjevanje

Materiali, iz katerih so proizvedene posode za shranjevanje, so pomemben dejavnik pri kakovostnem shranjevanju živil. Manj kakovostna plastika ima neprijeten vpliv na shranjeno živilo, ki prevzame vonj po plastiki ali celo škodljive kemične snovi. Statusove vakuumske posode so narejene iz visokokakovostnega tritana, ki je brez BPA in zagotavlja varno shranjevanje živil v shrambi, hladilniku ali zamrzovalniku brez prevzemanja kakršnihkoli vonjav.

Okrogle vakuumske posode zložite eno vrh druge

Set okroglih vakuumskih posod Status je primeren tudi za manjše kuhinje, kjer ste omejeni s prostorom, namenjenim za shranjevanje živil. Okrogle vakuumske posode enostavno zložite eno na drugo in maksimalno izkoristite prostor v hladilniku, zamrzovalniku ali na pultu.

Na voljo v različnih barvah. Paket vsebuje 5-delni set okroglih vakuumskih posod: 0,75 L posoda, 1,5 L posoda, dva okrogla odcejalna podstavka in vakuumsko črpalka.

EAN: 3831091703054
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: STATUS set okroglih vakuumskih posod, 5-delni set, več barv

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna