VIESSMANN uplinjevalni kotel na drva Vitoligno 150-S, tip V15A 30 kW SET

Blagovna znamka: Viessmann

Šifra izdelka: V15A047

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

10.513,96 € (cena z 22% DDV)
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 10513 točk (70,09 €).
  • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

Viessmann Group je eden izmed vodilnih mednarodnih proizvajalcev ogrevalnih, industrijskih in hladilnih sistemov. Kompletna ponudba Viessmann vključuje individualne rešitve z učinkovitimi sistemi in močjo od 1,5 do 120.000 kilovatov za vsa področja uporabe in vse nosilce energije.

Vitoligno 150-S je kompakten, cenovno privlačen uplinjevalni kotel na lesna polena, ki je primeren tako za monovalentno, kot tudi za bivalentno obratovanje (dopolnitev ogrevalnega sistema na olje ali plin).

Tehnični podatki:

  • Nazivna moč: 30 kW
  • Tip hranilnika: Vitocell 100-E, SVPB
  • Prostornina zalogovnika: 2 x 950 l (2 kosa)
  • Dolžina: 1373 mm
  • Širina: 700 mm
  • Višina: 1390 mm
  • Teža (Telo kotla s toplotno izolacijo in ventilatorjem dimnih plinov): 595 kg
  • Priključek za dimne pline: Ø150 mm
  • Prostornina nalagalnega prostora: 120 l

Vitoligno 150-S, tip V15A

Paket, ki vsebuje: telo kotla s toplotno izolacijo, kotlovsko regulacijo Ecotronic 100, sesalni ventilator z reguliranim številom vrtljajev, senzor temperature dimnih plinov, senzor temperature kotla, lambda sondo, varnostno stikalo nalagalnih vrat, varnostni prenosnik toplote, grebljico in čistilni pripomoček, oblogo gorilne komore kotla, komplet za polavtomatsko čiščenje, hranilnik ogrevalne vode Vitocell 100-E, tip SVPA/SVPB, dvig temperature povratka in termično varovalo.

Viessmann daje celotno ponudbo za kurjenje z lesom. Odločitev za nakup kotla Vitoligno 150-S je gospodarna in istočasno okolju prijazna, ker nudi neodvisnost od olja in plina ter zaradi svoje varčne porabe energije prihranek pri stroških ogrevanja. Pri investiciji pa se n.pr. pri posodobitvi ogrevanja, lahko izkoristijo atraktivne subvencije.

Dobra dopolnitev ogrevalnega sistema na olje ali plin Kompakten kotel na lesna polena je tudi zelo dobra dopolnitev obstoječega ogrevalnega sistema na olje ali plin. V tem primeru kotel v bivalentnem obratovanju prevzema osnovno oskrbo z ogrevalno toploto za prostore in sanitarno vodo. Šele pri ekstremno nizkih zunanjih temperaturah se doklopi konvencionalni kotel za pokrivanje potrebnega vršnega bremena.

Ogretje kotla v samo nekaj minutah
Z zakurilno loputo se postopek zakurjenja pospeši in v manj kot treh minutah se polena vžgejo in gorijo.

Kurjenje z udobjem:
Vitoligno 150-S Velik nalagalni prostor omogoča dolge presledke med dolaganjem goriva in čas gorenja do 4,5 ur. Kotel Vitoligno 150-S se lahko napolni s poleni do dolžine 56 cm. Odsesavanje tlilnih plinov skrbi, da dolaganje polen poteka brez dima. Ogrevalne površine je možno s pomočjo ročice udobno očistiti. Zaradi uplinjevalne tehnike in regulacije zgorevanja z lambda sondo dosega Vitoligno 150-S visok izkoristek in čisto, učinkovito zgorevanje z zelo nizkimi emisijami prašnih delcev. Obojestranski vratni tečaj dopušča optimalno izkoriščenost prostora in kotno postavitev kotla v prostoru.

Digitalna regulacija Ecotronic 100
Regulacija Ecotronic 100 prepriča s preprostim in intuitivnim upravljanjem. Na osvetljenem zaslonu so s simboli prikazane vse informacije. Tudi ogretost hranilnika ogrevalne vode se simbolično prikazuje z odebeljeno linijo.

Visoko udobje upravljanja
Tudi upravljanje s pomočjo Viessmann aplikacij preko pametnega telefona ali tablice je zelo udobno. Z Vitoconnect 100, tip OPTO1 (pribor) lahko uporabnik preko pametnega telefona komunicira s svojim kotlom na lesna polena.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Viessmann
Teža (kg) 595.0000
Nazivna moč 30 kW

Ocene

Napisali boste oceno za: VIESSMANN uplinjevalni kotel na drva Vitoligno 150-S, tip V15A 30 kW SET

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena