VIGO EHR električni kopalniški stenski radiator in sušilnik, inox

Blagovna znamka: Vigo

Šifra izdelka: 92091905100108_konf

 • - 18%

 • Razdeljena cena
Cena od:

168,99 € (cena z 22% DDV)

138,58 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 30,41 € (18%)

ali
3x 46,87 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 23,64 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 12,02 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 138 točk (0,92 €).
 • Pomoč pri nakupu
  059 375 180

Opis

VIGO EHR električni kopalniški stenski radiator in sušilnik je samostojna enota, popolnoma neodvisna od centralnega ogrevalnega sistema, kar omogoča uporabo v vseh letnih časih. Ponuja nam tri različne stopnje ogrevanja in sušenja. 

Sušenje in ogrevanje - primarno so namenjeni sušenju brisač in drugih tkanin, zaradi oddajanja toplote pa so prav tako učinkoviti pri ogrevanju prostorov. Pomembno je poudariti, da posušijo vse vrste tkanin in jih pri tem ne obrabijo. 

Večja higiena - vlažne brisače povzročajo nastanek bakterij in glivic, zato se temu izognete z uporabo stenskega radiatorja in sušilnika, ki je primeren za vse vlažne prostore.

Tri ravni delovanja - enostavna krmilna enota s tremi ravnmi delovanja: MIN, ECO in MAX. Vsaka raven delovanja predstavlja moč delovanja grelnika in posledično porabo električne energije. 

Enostavna montaža - v 20 minutah lahko sami enostavno namestite radiator, z uporabo priloženega namestitvenega kompleta.

TEHNIČNI PODATKI:

 • Napajanje: 230 V
 • Barva: inox
 • Enostavna montaža: priložen namestitveni komplet
 • z instalacijsko dozo, kablom in vtikačem
 • Stopnja zaščite: IP24
 • Garancija: 5 let

Dodatne informacije

Blagovna znamka Vigo
Širina radiatorja 500 mm
Priklop radiatorja Stranski
Oblika radiatorja Ravni
Delovanje radiatorja Električno
Barva Inox
Priključna el. moč 450 - 950 W

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: VIGO EHR električni kopalniški stenski radiator in sušilnik, inox

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena