VIGO EPK električni samostoječi radiator z digitalnim termostatom, imitacija lesa

Blagovna znamka: Vigo

Šifra izdelka: 92071145092007_konf

 • - 18%

 • Razdeljena cena
Cena od:

228,99 € (cena z 22% DDV)

187,77 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 41,22 € (18%)

ali
6x 31,97 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 16,26 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 11,03 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 187 točk (1,25 €).
 • Pomoč pri nakupu 059 375 180

Opis

VIGO EPK električni samostoječi radiator z digitalnim termostatom porabljeno energijeo s 100% učinkovitostjo pretvori v toploto. Odprtina za izhod toplote usmerja toploto proti sredini prostora, s takšno namestitivijo zmanjšuje možnost nabiranja prahu neposredno nad grelnim elementom. Priložene so samostoječe konzole, ki jih enostavno namestimo na napravo, kar omogoča preprosto namestitev naprave. Dodana je tudi ročka, s pomočjo katere lahko grelnik enostavno prenašamo med prostori.

Inovativno dogrevanje - radiator, zaradi samostoječih konzol in vgrajene ročke, enostavno prenašamo med prostori, ki jih želimo dogreti. Tako ni potrebno kupiti več naprav, saj je prenos le-te enostaven.

Grelni element - grelni element je izdelan iz aluminija v obliki črke X, kar omogoča večjo površino elementa in edinstveno porazdelitev toplote, kar zmanjša površinsko temperaturo. Vse to pripomore k čistejšemu notranjemu okolju.

Digitalni termostat - omogoča enostavno nastavljanje želene temperature. Zagotavlja tudi nizko porabo energije, saj naprava prekine porabo električne energije v trenutku, ko doseže nastavljeno temperaturo. 

Varnostne funkcije - vgrajena varnostna funkcija preprečuje pregrevanje grelnega elementa. V primeru, da odprtino prekrijemo s kakšnim predmetom, termostat zazna blokado in prekine delovanje grelnika.

Varnostna zaščita - preprečuje nepooblaščeno uporabo gumbov na termostatu in zagotavlja varno uporabo, kar je še posebej primerno za domove z majhnimi otroki. 

Izhod toplote - hladen zrak, ki se zadržuje ob tleh, se skozi naraven proces dvigne do grelnega elementa, kjer se segreje, nato pa skozi zgornje odprtine potuje v prostor. Naraven proces kroženja zraka omogoča zdravo in učinkovito ogrevanje ter ne povzroča prahu. 

Rešitev ogrevanja za alergike in asmatike - površina grelnega elementa je večja, kar omogoča nižjo površinsko temperaturo, posledično pa preprečuje izgorevanje prahu in nastanek slabih vonjav. Te lastnosti pa so vsekakor ugodne za vse asmatike in alergike. 

Indikator porabe energije -  na digitalnem termostatu je prikazano povečanje in zmanjšanje porabe električne energije. Indikator ima štiri stopnje, vsaka izmed teh prikazuje 25% moči grelnika.

Programiranje termostata - omogoča nastavitev ogrevanja - vklop v časovnem okvirju naslednjih 48 ur in izklop v časovnem okvirju 8 ur.

TEHNIČNI PODATKI:

 • Napajanje: 230 V
 • Barva: les
 • Z instalacijsko dozo, kablom in vtikačem
 • Stopnja zaščite: IP24
 • Tristopenjska zaščita
 • Neslišno ogrevanje
 • Zaščita pred pregrevanje
 • Varen zaotroke in živali
 • Časovne nastavitve
 • Učinkovita izraba energije 
 • Ne povzroča izgorevanja kisika in prahu
 • Garancija: 5 let

Dodatne informacije

Blagovna znamka Vigo
Širina radiatorja 900 mm
Višina radiatorja 450 mm
Delovanje radiatorja Električno
Barva Imitacija nerjavnega jekla
Priključna el. moč 2000 - 2500 W

Ocene

Napisali boste oceno za: VIGO EPK električni samostoječi radiator z digitalnim termostatom, imitacija lesa

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena