Prostostoječi bazeni, najlažji način za poletno veselje v vodi.

V naši spletni trgovini smo za poletje pripravili bogat izbor različnih modelov prostostoječih bazenov za vsako želji. Našli boste različne modele, od manjših in preprostejših za manjše vrtove, do velikih in razkošnih bazenov za resnične plavalne užitke. Prostostoječi bazeni so najbolj elegantna rešitev za poletno uživanje v vodnih radostih. Enostavno postavljanje in še enostavnejše pospravljanje vam omogoča uporabo bazena takrat, ko si to želite. V ostalih mesecih pa lahko prostor uporabite za kar koli drugega. Prostostoječi bazeni so tako čedalje bolj priljubljeni, saj omogočajo prilagodljivost in fleksibilnost.

V naši spletni trgovini eMundia so vam prostostoječi bazeni na voljo po konkurenčnih in ugodnih cenah. Poleg tega na vse modele nudimo garancijo na zadovoljstvo, določeni modeli pa so vam na voljo tudi z brezplačno dostavo. Preverite naše odlične akcijske cene. Prostostoječi bazeni, prava rešitev za vroče poletne dni. Preverite široko ponudbo v spletni trgovini eMundia.

Padajoče

1 artiklov

 • Več o izdelku

  PLANET POOL bazen JOY 450 x 120 cm

  599,02 € (cena z 22% DDV)

  ali 24 x 26,85 €

  • Brezplačna dostava
  • Razdeljena cena
  Kovinski okrogel bazen JOY serija SOLO. Tehnični podatki: Premer bazena: 450 cm Globina bazena: 120 cm Debelina folije: 0,3 mm Volum

Padajoče

1 artiklov