ZAPF BABY BORN dojenček Magic 43cm (831533)

Koda izdelka: ZAPF-BABY-BORN-1046564
Razprodano
€ 63.66
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

Dojenček Baby Born se je ''rodil'' leta 1991. Že takrat je imel mnogo funkcij in bil zelo podoben pravemu dojenčku. Ob 30-ti obletnici obstoja, je podjetje oblikovalo posebno ''Happy Birthday'' kolekcijo, del katere je tudi dojenček Magic.

Izjemno mehko telo omogoča lahkotno in udobno igro, zato bodo tudi najmlajši lahko uživali v igri in enostavnem rokovanju ter številnih možnostih igre, ki jo dojenček nudi. Otrok se bo lahko poistovetil s svojo mamico in očkom ter skozi igro vlog spoznal kako poskrbeti za dojenčka. Dojenček Baby Born Magic zna piti iz stekleničke, lula (in kaka) v pleničko ali na kahlico, kar se kontrolira z gumbom na popku. Vesel bo hranjenja z žličko in večernega kopanja v banji. Po kopanju bo zadovoljen zaspal. Včasih pa dojenček tudi zajoka in takrat bo zelo vesel dudice.

ALI STE VEDELI?
Otroci radi počnejo vse, kar počnejo odrasli. Igra je temeljna otrokova dejavnost in predstavlja ključni vidik otrokovega razvoja. V igri otrok širi domišljijo in uri spretnosti, ki jih bo potreboval, ko odraste. Pomembna vrsta igre je simbolna igra, s katero se otrok uči predvsem čustvene regulacije in vživljanja v čustvena stanja, prav tako pa spodbuja socialni, čustveni, govorni in kognitivni razvoj.

Tehnični podatki:

  • velikost: 43 cm,
  • za delovanje ne potrebuje baterij,
  • Priloženi so številni dodatki: dudica, kahlica, plenička, žlička in krožnik, steklenička, hrana-kaša, rojstni list in zapestnice.

Primerno za:

  • Starost od 3. leta naprej

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač

Globina (mm): 240
Višina (mm): 370
Širina (mm): 190
EAN: 4001167831533
Priporočena starost: od 3. leta dalje
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ZAPF BABY BORN dojenček Magic 43cm (831533)

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna