Koda izdelka: 1085977
Predvidena dostava na dom: do 14 delovnih dni
Leanpay
Kredit od
€ 0.00 / mesec
Od € 0.00 / mesečno
€ 333.58
Cena z 22 % DDV
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 27.12.2021

Opis

Kuhinjska korita Praktik so vsadna. 

Kuhinjski pomivalniki Praktik vnesejo v kuhinjo pridih estetike in funkcionalnosti. Njihovi značilnosti sta izjemna globina in velikost pomivalnega korita, kar močno olajša delo v kuhinji. Na voljo so različni modeli. Zraven lahko kombiniramo različno dodatno opremo. Modeli so reverzibilni. 

Tehnični podatki:

 • Širina korita: 980 mm
 • Globina korita: 500 mm
 • Število posod: 1
 • Oblika korita: enojno 
 • Min. širina omarice: 60 cm
 • Globina glavne posode: 210 mm
 • Način vgradnje: vsadni
 • Izvedba korita: reverzibilna 
 • Material: inox
 • Struktura materiala: Satin 

Sifon je priložen.

vsadniVsadna pomivalna korita se vgradijo v kuhinjski pult in so del zvezne delovne površine. Izdela se izrez ustrezne velikosti, korito se vanj vstavi z gornje strani in pritrdi s priloženimi sponami. 

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini! S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku. Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo. Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita. V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode. Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno). Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.
Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit

Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna. Madeži (sadni sokovi, kava, čaj,…) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo. Drugi madeži (vodne barve, črnilo…) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo. Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo. Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:

 • kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
 • čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
 • odstranjevalci lakov
 • čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo. Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.
Ne režite direktno na površini pomivalnika./p>

Struktura materiala: Satin
Garancija: 5 let
Širina korita: 980 mm
Globina korita: 500 mm
Izvedba korita: Reverzibilna
Oblika korita: Enojno
Min. širina omarice: 60 cm
Globina glavne posode: 210 mm
Odcejalnik: DA
Material korita: Inox
EAN: 3838997405174
Kategorija: Pomivalna korita
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ALVEUS enojno pomivalno korito z odcejalnikom Praktik 100 - inox satin (1085977)

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna