Odjava iz obveščanja

Odjava iz obveščanja

Naša obvestila prejemate, ker ste se se na njih prijavili na naši spletni strani, v okviru katere izmed promocijskih akcij, pri nagradni igri ali pri naročilu. Če ste se obvestil naveličali in ne želite več prejemati naših nasvetov, novic in obvestil se lahko iz njih enostavno odjavite. 

V pomoč vam bodo spodnja navodila. Upoštevajte, da pošiljamo dve vrsti obvestil, e-mail in potisna sporočila. Gre za dva ločena sistema, zato je tudi odjava ločena. 

E-mail 

V vsakem emailu, ki vam ga pošljemo v nogi sporočila najdete gumb "Odjava". S klikom na ta gumb se odjavite iz naših e-novic.

Potisna obvestila v brskalniku ali telefonu

V brskalniku:

Za izklop potisnih obvestil obiščite našo spletno stran www.emundia.si in kliknite na ključavnico ob naslovu strani. Nato kliknete na "Nastavitve spletnega mesta", poiščete obvestila in zberete zandjo možnost "blokiraj". 

1. korak

2. korak

3. korak

Na mobilni napravi:

Za izklop potisnih obvestil obiščite našo spletno stran www.emundia.si in kliknite možnosti brskalnika (tri pikice) na desni strani. Nato kliknete na "nastavitve" --> "nastavitve mesta"  in izberite možnost "ovestila" in jih izključlite.

1. korak

2. korak

3. korak

Če imate težave pri odjavi nam pišite na [email protected] ali pa nas pokličite na 05 93 75 180.