O nas

O nas

ALI SE OB POPLAVI PRODUKTOV NE MORETE ODLOČITI ZA PRAVI PRODUKT ALI USTREZNEGA IZVAJALCA?

Ste neodločni pri izbiri ustrezne peči,kotla,toplotne črpalke? So vaši stroški ogrevanja previsoki? So vaši gospodinjski aparati dotrajani? Imate težavo pri izbiri in nakupu čistilne naprave? Če se vsaj na eno vprašanje odgovorili z DA, potem ste na pravem naslovu !

OB ZGORAJ NAŠTETIH DILEMAH JE TRGOVINA EMUNDIA ENOSTAVNO NAJBOLJŠA REŠITEV, SAJ BOSTE PRI NAS NAŠLI VSE – OD PEČI IN RAZNOVRSTNIH ČISTILNIH NAPRAV DO KUHINJSKIH APARATOV.

Spletna trgovina eMundia je nastala zgolj z enim namenom: da bi svojim kupcem omogočili, da kar iz udobja svojega domačega naslonjača naročijo vse, kar potrebujejo, in s tem namenom spletna trgovina eMundia obstaja še danes. Svojim strankam v svetu, kjer pri spletnih transakcijah prihaja do najrazličnejših prevar, ponujamo kar najvarnejšo izkušnjo nakupovanja preko spleta. Želimo si, da bi naše stranke nakupovanje v naši spletni trgovini prepoznale kot enostavno in prijetno ter da bi se kupci v našo trgovino radi vračali. Do svojih strank želimo biti karseda ustrežljivi in prijazni ter zagotoviti, da bi naši kupci prepoznali vrhunsko kakovost v izdelkih in storitvah, ki jih nudimo.

Naš pristop k prodaji in vodenju spletne trgovine je med najsodobnejšimi, saj ga razvijamo in posodabljamo prav vsak dan. Ukvarjamo se s prodajo preko spleta, družabnih omrežij, spletnih medijev in mobilnih aplikacij in ustvarjamo trgovino, za obisk katere se stranki ni potrebo obleči in oditi od doma. Naš cilj je, da sodobnemu uporabniku naše spletne trgovine ponudimo izkušnjo, ki bo zadovoljila njegove zahteve. Uporabniku ponujamo preprosto nakupovanje, zaradi katerega mu ni potrebno zapustiti udobja njegovega doma. Svojo spletno trgovino smo zgradili na ustrežljivosti, prijaznosti in sodobnosti, ki ustreza potrebam in željam še tako zathevnih uporabnikov spletnega nakupovanja.

POLEG NAKUPA TUDI MONTAŽA

Pri nakupu nekaterih izdelkov, ki so na voljo v spletni trgovini eMundia, svojim kupcem ponujamo tudi montažo po zelo ugodnih cenah. Če, na primer, stranka pri nas kupi peč, kotel na pelete, katerokoli izmed toplotnih črpalk, kotel na drva, čistilno napravo ali gorilnik na pelete, jo bodo po nakupu obiskali pooblaščeni monterji, ki bodo pred nakupom celo izdelali natančen načrt za montažo njihovega kupljenega artikla. Za določene artikle našim kupcem ponujamo popolnoma brezplačno dostavo. Pooblaščeni monterji bodo nato izdelek postavili in ga po potrebi priklopili na obstoječi dimnik ali na sistem centralnega ogrevanja. Prav tako je v montažo vključena tudi postavitev novega dimnega sistema ali obnova obstoječega ter obnova ali postavitev novega sistema za centralno ogrevanje. Kupcem lahko monterji izdelajo ali prenovijo kurilnico, namestijo toplotno črpalko ali predelajo kotel na drva ali olje v kotel na pelete, lahko pa tudi namestijo čistilno napravo. Za nakupljene artikle svojim kupcem nudimo tudi rezervne dele po ugodnih cenah ter servisiranje in redno vzdrževanje.

Hitro v eMundio, na splet ali v našo poslovalnico. Zaupajte strokovnjakom. Za vas bomo pripravili najugodnejso ponudbo ta hip v Sloveniji.

PLAČILO NA OBROKE

V trgovini eMundia vam nudimo celo možnost plačila na do 60 obrokov. Preverite!
Pri nas, v eMundii, dobite vse na enem mestu, od odličnih produktov do vrhunskih izvajalcev in še bolj vrhunskega svetovanja. Pokličite nas na številko 05 93 75 180 in se prepričajte sami.
Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo prišli do prave rešitve za vas in vašo denarnico.

PODATKI O PODJETJU:

EMUNDIA d.o.o
Tovarniška cesta 15
5270 Ajdovščina

Davčna številka: SI97322504
Vpis v sodni register: Srg 2012/38046, Okrožno sodišče v Novi Gorici
Podjetje je davčni zavezanec.


[email protected]
05 93 75 180

100% zadovoljstvo naših strank