ALVEUS enojno pomivalno korito z odcejalnikom Zoom 20 - inox satin (1098938)

Koda izdelka: 1098938
Na zalogi
Leanpay
Kredit od
€ 0.00 / mesec
Od € 0.00 / mesečno
€ 107.91
Cena z 22 % DDV
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 1 kos)
Predvideno 29.06.2022
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 29.06.2022

Opis

Pomivalniki Zoom so krasen kompromis designa in osnovnih dimenzij. Pomivalniki so primerni za minimalno širino omarice 45 cm. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami sodobno oblikovane odcejalne površine.
Pomivalnik lahko oplemenitite z dodatnimi funkcijami ter mu dodajte leseno desko in odcejalno košarico.

Tehnični podatki:

 • Širina korita: 790 mm
 • Globina korita: 500 mm
 • Število posod: 1
 • Oblika korita: enojno
 • Min. širina omarice: 45 cm
 • Globina glavne posode: 155 mm
 • Način vgradnje: Vsadni 
 • Izvedba korita: reverzibilna
 • Material: inox
 • Struktura materiala: Satin ali leinen

Sifon in kuhinjska armatura nista priložena !

iVsadna pomivalna korita Alveus se vgradijo v kuhinjski pult in so del zvezne delovne površine. Izdela se izrez ustrezne velikosti, korito se vanj vstavi z gornje strani in pritrdi s priloženimi sponami. 

Navodila

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini! S pravilnim in rednim čiščenjem ohranjamo ALVEUS kuhinjska korita v prijetnem in estetskem izgledu, kar je v zadovoljstvo vsakemu uporabniku. Za čiščenje ALVEUS kuhinjskih korit, ki so izdelani iz nerjaveče pločevine (plemenito jeklo CrNi 18/10), uporabljajte mehke krpe in tekoča čistila za gospodinjstvo. Nikakor ne uporabljajte čistila za srebro, jekleno volno za čiščenje, belila ali abrazivna čistilna sredstva in nikoli ne odlagajte na korito posode ali orodja iz površinsko nezaščitenega (ogljikovega) jekla. To bi lahko povzročilo površinske praske, trdovratne madeže ali celo trajne poškodbe korita. V primeru, da pride korito v stik z močnimi kislinami, ga je potrebno takoj oprati z večjo količino čiste vode. Da bi se izognili nastajanju madežev, na koritu ne puščajte za daljši čas živila ali snovi s korozivnim delovanjem (sadni sok, kuhinjska sol, kis, gorčica, razsol, majoneza in podobno). Priporočamo, da ALVEUS kuhinjsko korito po uporabi osušite s pomočjo mehke krpe, ker boste na ta način preprečili nastajanje madežev vodnega kamna na površini korita.
Vse reklamacije, ki so posledica nespoštovanja teh navodil so neupravičene.

Čiščenje in vzdrževanje pomivalnih (kuhinjskih) korit

Vzdrževanje je enostavno. Pomivalna korita čistimo z običajnimi tekočimi čistili za gospodinjstvo ali s finimi abrazivnimi čistili, ki so primerna za čiščenje posode iz nerjavečega jekla. Vsakodnevne madeže in usedline pri pomivanju preprosto sperite s čisto vodo in nato do suhega obrišite pomivalnik z mehko in čisto krpo. 
Na ta način se izognemo nabiranju vodnega kamna. Madeži (sadni sokovi, kava, čaj,…) takoj pobrišite s tekočim čistilnim sredstvom in mehko krpo ter izperite s čisto vodo. Drugi madeži (vodne barve, črnilo…) takoj pobrišite z krpo namočeno v razredčeni alkohol ter izperite s čisto vodo. Za dnevno odstranjevanje vodnega kamna lahko uporabite jedilni kis, ki ga pustite na površini učinkovati nekaj minut in potem sperite s čisto vodo in obrišite površino s čisto krpo. Nedovoljeno je čiščenje z grobimi abrazivi in grobimi gobicami, ker lahko matirajo ali razijo gladko površino pomivalnika.

Ne izpostavljajte pomivalnik močnim kemikalijam kot so:

 • kisline in baze z več kot 10% koncentracijo
 • čistila, ki presegajo 5% koncentracijo aktivne snovi
 • odstranjevalci lakov
 • čistila za pečice.

Če pride do kontakta, površino  takoj izperite z vodo. Ne postavljajte na ocejalnik ali dno pomivalnika vroče posode, ki jo vzamete direktno iz pečice ali s kuhalne plošče (vroče ponve,kozice, posode).Pri zlivanju vrele vode v pomivalnik naj bo odprta tudi tekoča hladna voda.
Ne režite direktno na površini pomivalnika.

Material korita: Inox
Struktura materiala: Satin
Garancija: 5 let
Širina korita: 790 mm
Globina korita: 500 mm
Izvedba korita: Reverzibilna
Oblika korita: Enojno
Min. širina omarice: 45 cm
Globina glavne posode: 155 mm
Odcejalnik: DA
EAN: 3838997436093
Struktura materiala: Satin
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ALVEUS enojno pomivalno korito z odcejalnikom Zoom 20 - inox

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna