AVENT lonček s slamico, 200ml, 9m+, m

Koda izdelka: AVENT-658823
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 9.83
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 14.05.2024

Opis

Stekleničke Philips Avent sledijo razvoju vašega otroka. Učenje samostojnega pitja je ključen korak pri razvoju otroka. Podpiramo otrokovo potovanje do samostojnega pitja, saj pomagamo omogočiti enostaven prehod z dojenja ali stekleničke na odprt kozarec.

V sodelovanju z zdravstvenimi strokovnjaki smo razvili različne rešitve s cuclji, mehkimi ali trdimi ustniki, slamicami in robovi, ki omogočajo pitje v krogu 360°, ki sledijo razvoju otroka ter spodbujajo njegove na novo pridobljene motorične sposobnosti in sposobnosti pitja. Pri razvoju naših rešitev vrhunske kakovosti se vedno osredotočamo na priročnost in higieno. Vgrajena ročaja stekleničke sta ergonomsko zasnovana, zato je mogoče stekleničko enostavno prijeti z majhnimi rokami. Mehka in upogljiva slamica je nežna do dlesni, lahka steklenička manjše velikosti pa je idealna za prve požirke po slamici. Seklenička Philips Avent Bendy je združljiva s stekleničkami Philips Avent Natural, s stekleničkami Classic+ (razen s steklenimi stekleničkami), pa tudi s celotno ponudbo lončkov (razen z lončki za velike malčke).

Naša celotna ponudba je zasnova tako, da pomaga otroku in vam ob vsakem koraku na poti proti samostojnemu pitju. Spodnji del slamice je upognjen, zato slamica brez težav doseže tekočino, kar omogoča pitje v naravnem položaju.

Primerno za:

  • Starost od 9. meseca naprej
Globina (mm): 80
Višina (mm): 130
Širina (mm): 110
EAN: 8710103781899
Priporočena starost: od 9. meseca dalje
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: AVENT lonček s slamico, 200ml, 9m+, m

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna