AVENT mešalnik in soparnik 2v1 SCF870/20

Koda izdelka: AVENT-1100360
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 154.89
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 17.05.2024

Opis

S Philips Avent aparatom za pripravo zdrave otroške hrane 2-v-1 lahko enostavno pripravite zdravo domačo hrano za svojega malčka. Najprej v pari skuhajte sadje, zelenjavo, ribe ali meso, nato snemite posodo, jo obrnite in zmešajte vsebino, tako vam hrane ne bo treba prenašati.

Edinstveni način kuhanja v pari za zdrave obrokeS paro lahko skuhamo zdrave obroke. Naša edinstvena tehnologija omogoča kroženje pare navzgor, zato so vse sestavine enakomerno skuhane in niso prekuhane. To ohranja okus in teksturo hrane ter tekočin iz sestavin.

Od kuhanja v pari do mešanja – vse v eni priročni posodiEna sama posoda vam nudi vse, kar potrebujete za pripravo hranljive otroške hrane. Ko sestavine skuhate v pari, morate posodo samo še obrniti, da se zaskoči, in nato lahko vsebino zmešate do želene gostote.

Od pasirane hrane do hrane v kosih – za vse korake privajanja

Aparat za pripravo raznolike zdrave otroške hrane 2-v-1 je z vami na vsakem koraku privajanja in hranjenja, od posebej fino zmešanega sadja in zelenjave do kombiniranja sestavin in nato še pripravljanja hrane z večjimi kosi.

Majhen podstavek zavzame malo prostora v kuhinji

Aparat za pripravo otroške hrane zavzame le malo prostora v kuhinji, na kuhinjskem pultu ali v kuhinjski omarici.Opozorilo s piskom

Ni vam treba čakati ali opazovati. Poseben pisk vas bo opozoril, da je hrana kuhana do popolnosti. Nato morate posodo samo še obrniti in zmešati vsebino ter hrano postreči ali shraniti.

Garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.

Izdelek ni primeren za otroke (izdelek ni igrača).

Globina (mm): 240
Višina (mm): 340
Širina (mm): 190
EAN: 8710103472575
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: AVENT mešalnik in soparnik 2v1 SCF870/20

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna