Akcija na električno orodje

05.04.21. #Akcije
Električno orodje akcija

Pri raznih domačih opravilih in projektih v delavnici ali garaži potrebujemo vsestransko orodje, s katerim se lotimo dela. Pogosto lahko veliko naredimo že z osnovnim kompletom nujnih pripomočkov, kot so recimo izvijači in ključi, seveda pa je vedno pametno imeti pri roki še kakšno napredno napravo, s katero si zahtevna opravila močno poenostavimo. Zmogljivo električno orodje se hitro izkaže za povsem nepogrešljivo in lahko ponudi pravo rešitev za razne domače projekte. Pravočasno se moramo torej opremiti z napravami, ki nam bodo prišle najbolj prav.

Vsak uporabnik mora seveda sam izbrati nabor opreme, ki jo bo uporabljal. A nekatere naprave so vsestransko uporabne in jih najdemo v praktično vsaki delavnici, zato je vsekakor dobrodošlo, da so zdaj na voljo tudi v posebni akcijski ponudbi – v zbirki te opreme boste našli zelo uporabne pripomočke, s katerimi bo delo veliko lažje, hitrejše in uspešnejše!

Nujno električno orodje za domačo uporabo

Doma nujno potrebujemo nekaj univerzalnih električnih naprav. Značilna oprema je električni vijačnik, ki nadomesti izvijače pri zahtevnem in zamudnem delu. Pogosto je to kar akumulatorski oziroma baterijski vijačnik, ki je zelo praktičen za uporabo v vsakem okolju. Dejansko bo takšna naprava vedno pri roki in vedno na voljo, ko jo bomo potrebovali. Alternativno lahko preizkusimo tudi praktične električne izvijače s kompaktnim ohišjem, ti so dobra izbira za manj zahtevne uporabnike.

Ob vijačniku moramo omeniti tudi vrtalnik, spet imamo na izbiro priročne akumulatorske različice. Včasih pa potrebujemo zmogljiv električni vrtalnik, običajno je to udarni vrtalnik za vrtanje v beton in kovine. S takšno opremo bomo brez težav opravili tudi delo, ki se ga z ročnim orodjem sicer ne moremo lotiti. Vsestranski vrtalniki pridejo zelo prav pri vrtanju v les, pa tudi luknje v stene lahko hitro izvrtamo, če pripravljamo kakšne obešalnike in podobne manjše dodatke.

Vijačnik in vrtalnik lahko dobimo v eni napravi z obema funkcijama, kar je pogosto zelo posrečena rešitev. Prav tako seveda lahko pobrskamo po preostali ponudbi, ki na področju električnega orodja skriva še marsikaj zanimivega.

Električno orodje v kompletu

Atraktivne so predvsem ponudbe orodja v kompletu, ki prinaša tudi nabor dodatne opreme. Ob električnem orodju pogosto potrebujemo razne nastavke in dodatke, včasih tudi potrošni material. Pri akumulatorskih pripomočkih dobimo še kakšno rezervno baterijo in polnilec, nekaj dodatne opreme pa lahko dokupimo.

Večji kompleti vključujejo uporabne električne naprave in bogat nabor dodatkov. Pogosto so to nastavki za vijačnik, svedri za vrtanje v različne materiale in podobni pripomočki, ki so nujni za uspešno delo. Poleg tega komplet prinaša še priročen kovček za shranjevanje in prenašanje opreme.

Večji kompleti so zelo mikavni za tiste, ki se želijo dobro opremiti, še posebej če lahko izkoristijo priložnost, ki jo prinaša akcijska ponudba! Na ta način hitro, dobro in poceni opremimo domačo delavnico ali garažo, s tem pa bomo vedno pripravljeni na raznovrstno delo. Če imamo v mislih kakšne posebne projekte, lahko v ponudbi električnega orodja najdemo tudi specializirane naprave za delo z različnimi materiali, tudi razno vrtno orodje in pripomočke za delo na prostem ter drugo koristno opremo.